Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘MAFS’ Australië-stel dat gedoemd was te mislukken, heeft schokkend nieuws

‘MAFS’ Australië-stel dat gedoemd was te mislukken, heeft schokkend nieuws

‘MAFS’ Australië-stel dat gedoemd was te mislukken, heeft schokkend nieuws

De Australische variant van ‘Married at First Sight’ is legendarisch: allesbehalve braaf (zoals we de serie in Nederland kennen), vol onderlinge flirts, ruziemakende stellen en mismatches waar je U tegen zegt. Toch scoort het programma beter dan wij qua liefdessuccessen. Waar in Nederland de afgelopen paar seizoenen niemand getrouwd is gebleven, zijn daar meerdere koppels van vorig jaar én het meest recente seizoen nog dolgelukkig samen. Waarvan één stel voor wie níemand het avontuur positief zag aflopen…

Doorlezen is op eigen risico: dit artikel kan spoilers bevatten over de afloop van het programma.

Koppels nog samen

Dit laatste, achtste seizoen van de realityhit dat in Nederland te zien is bij RTL 8 en op Videoland, komt deze week tot een verrassend einde. Applaus voor de experts, want meerdere stellen bleven getrouwd. Al zijn dan niet per se de koppels van dat van tevoren het meest werd verwacht…

Nou, hou je vast…

Melissa en Bryce kregen vanaf het begin van dit seizoen de wind van voren van nagenoeg al hun medekandidaten. Bryce zou zich tegen één van de andere deelnemers hebben versproken over het hebben van een relatie ten tijde van de opnames. De beste man zou alleen meedoen voor de bekendheid en zou tegen weer een ander hebben gezegd dat hij het liefdesexperiment als single zou afsluiten. Bryce en Melissa werden keer op keer met de geruchten geconfronteerd, maar Bryce bleef ontkennen en Melissa bleef trouw en geloven in hun relatie. Ondanks alle red flags besloot ze aan het eind met Bryce getrouwd te blijven, die datzelfde wilde en voor het altaar zei van Melissa te houden.

Stand by your man

Niet alleen de medekandidaten, maar ook de kijkers zetten grote vraagtekens bij zijn intenties. Massaal werd verwacht dat Bryce zodra de camera’s uit het zicht verdwenen waren Melissa’s hart zou breken, maar wat bleek… De twee verschenen tóch samen aan het reünie-diner enige weken na het grote keuzemoment. Ook daar werden ze niet met gerust gelaten door de rest met verhalen over Bryce en z’n onoprechtheid, maar Melissa stands by her man tot het eind, zo blijkt.

Babynieuws

En het einde, dat is nog lang niet hier. Want nee, ook na dit etentje verraste Bryce vriend en vijand door bij Melissa te blijven en zelfs bij haar in te trekken. En nu komt het… De twee hebben gigantische groot nieuws aangekondigd: Melissa is zwanger. Van. Een. Tweeling. EEN TWEELING. Wie had dat gedacht? Niemand dus, maar het kán haast niet anders dan dat de twee dus oprecht gelukkig zijn samen. En gezien de hoeveelheid foto’ die Bryce van en met Melissa – die hij tevens opnieuw ten huwelijk vroeg – deelt op Instagram durven we daar nu best in te geloven. Pfoe, wat een nieuws (scroll naar beneden voor de foto’s).

Oja, er waren natuurlijk nog meer koppels die het tot het eind gered hebben, maar hielden die relaties ook na de opnames stand?

Rebecca en Jake

Ook hier vermoedde iedereen dat hun relatie geen lang leven beschoren was, mede omdat Rebecca niet oprecht zou zijn. En inderdaad: pal na de final vows waarin ze uitspraken bij elkaar te willen blijven, viel het doek voor de twee.

Alana en Jason

Hoewel Alana tijdens de slotceremonie op het punt stond om Jason af te wijzen, veranderde ze van gedachten toen hij met veel mooie woorden en tranen zei getrouwd te willen blijven. Helaas, het liep volledig fout en Jason dumpte Alana per sms. Pijnlijk.

Belinda and Patrick

Een koppel van wie iedereen vanaf het begin af aan een hoge pet op had, waren Belinda en Patrick. En hoewel hun avontuur eindigde als een sprookje, hebben de twee er na enkele maanden toch voor gekozen om uit elkaar te gaan wegens “verschillende ideeën over de toekomst”.

Georgia and Liam

Nou, een explosiever einde van een ‘sprookje’ dan dat van ‘prinses’ Georgia en Liam zagen we waarschijnlijk nooit eerder. Verrassend genoeg wilde Liam getrouwd blijven en zei Georgia op haar beurt datzelfde, maar de manier waarop schoot Liam in het verkeerde keelgat, waarna hij er per direct een punt achter zette en wegstormde. Zelfs op de reünie gunde hij Georgia geen blik waardig. Ook pijnlijk. Inmiddels is de biseksuele Liam gelukkig met een man.

Kerry and Johnny

Een sprookje dat wél goed afliep, is dat van Kerry en Johnny. Vanaf dag één was er een klik en nog steeds zijn de twee in de zevende hemel met elkaar. Nog geen baby’s voor dit stel, maar hun toekomst ziet er wel degelijk rooskleurig uit. Scroll ook voor een recente foto van het koppel verder naar beneden.

Lees ook
Onverhoopt tóch slecht nieuws voor MAFS’ Sylvia: ‘Toen we de foto zagen, schrokken we’

MAFS Australië

In het programma from down under trouwen alle koppels in dezelfde week. Na hun huwelijksreis van enkele dagen begint het samenwonen. Dit gebeurt in één gebouw in Sydney waar de stellen allemaal hun intrek nemen in een eigen appartement. Iedere week ontmoeten alle stellen elkaar tijdens een dinner party. Daardoor leren de koppels elkaar allemaal goed kennen en beleven ze het experiment echt samen. Ook worden er wekelijks verbindingsceremonies gehouden. Tijdens die ceremonies wordt gekeken naar de vooruitgang die de koppels wel of niet hebben geboekt en kunnen de deelnemers aangeven of ze willen doorzetten, of liever hun biezen pakken. Dat laatste mag echter alleen als beide partners die keuze maken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bryce Ruthven (@bryceruthven)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bryce Ruthven (@bryceruthven)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bryce Ruthven (@bryceruthven)

Kerry en Johnny:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kerry Knight (@kerryknighttt)

Bron: Videoland, Instagram | Beeld: Still