Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > MAFS’ Aron zeker niet eenzaam nu Monique nieuwe liefde heeft: ‘Honderden berichten van vrouwen’

MAFS’ Aron zeker niet eenzaam nu Monique nieuwe liefde heeft: ‘Honderden berichten van vrouwen’

MAFS’ Aron zeker niet eenzaam nu Monique nieuwe liefde heeft: ‘Honderden berichten van vrouwen’

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat MAFS-Monique een nieuwe vlam heeft en de liefde tussen haar en Aron dus definitief over is. Fijn nieuws voor Monique, maar slecht niets voor alle ‘MAFS’-fans die toch nog een klein beetje hoop hadden voor het koppel. Aan welke kant Aron staat, liet hij gisteren aan RTL Boulevard weten. 

MAFS’ Aron vrouw

Aangezien de twee nog steeds wekelijks contact hebben wist Aron natuurlijk al van Monique haar nieuwe liefde. Als een verrassing kwam het liefdesnieuws dus niet en Aron vindt het dan ook enorm fijn voor zijn ex dat ze een nieuwe liefde heeft. “Ik ben hartstikke blij dat ze iemand heeft gevonden waar ze verliefd op is geworden. Dat is toch super, ik vind het geweldig!”, vertelt een positieve, blije Aron. Wel gaat hij ervan uit dat hij de liefde van Monique snel te zien krijgt. “Ik neem aan dat ik de volgende keer als ik bij Monique ben , wel voorgesteld word.”

Honderden vrouwen

Bang om alleen te blijven is Aron absoluut niet en uit het interview met RTL Boulevard blijkt dat die angst ook overbodig is. “Ik had na de laatste uitzending wel heel veel berichten op Instagram, en WhatsApp en zelfs mailtjes,” laat hij weten. “Dat loopt in de honderden. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer”, aldus de nuchtere Aron.

Houden van cadeautjes

Wie Aron tijdens de uitzending wel zag zitten, moet maar aan een paar kleine eisen voldoen om kans te maken. “Ze moet reislustig en sportief zijn en houden van een feestje.” En Aron is Aron niet als hij niet zijn charme in de strijdt gooit. “En ze moet houden van cadeautjes natuurlijk, hè!”, grapt hij nog snel.

Eerlijk zijn

Dat Monique nu naar buiten komt met dit liefdesnieuws is best apart, aangezien eerder werd gefluisterd dat juist Aron een nieuwe vriendin heeft. Wat is daarvan waar? Ex-vrouw Monique gaf destijds opheldering. De blondine moest stiekem wel een beetje lachen om de geruchten dat hij gelukkig zou zijn in de liefde. Monique verklaarde aan De Telegraaf: “Kijk, als het zo is, dan gun ik het hem van harte, maar het is niet waar. Als Aron echt een nieuwe vriendin zou hebben, had hij mij dat allang verteld.” De twee hebben de afspraak gemaakt om over zoiets altijd eerlijk naar elkaar te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank, Instagram