Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘MAFS’-seizoen eindigt tóch weer zonder liefde: óók Aron en Monique niet langer getrouwd

‘MAFS’-seizoen eindigt tóch weer zonder liefde: óók Aron en Monique niet langer getrouwd

‘MAFS’-seizoen eindigt tóch weer zonder liefde: óók Aron en Monique niet langer getrouwd

Nu ook Freddy en Sylvia de scheiding hebben aangevraagd, zijn Aron en Monique de grote hoop voor dit seizoen van ‘Married at First Sight’. Dat de twee nog bij elkaar zijn, leek zo klaar als een klontje. Zéker na de foto’s die ze allebei deelden van hoe ze samen de finale hadden gekeken. Maar wacht even: wat zijn deze geruchten nu ineens?

Laatste huwelijk voorbij

Volgens RTL Boulevard zouden óók Aron en Monique niet langer getrouwd zijn. Dat meldden verschillende bronnen vanmorgen aan de entertainment site. RTL zelf bevestigt nu het nieuws aan het AD.

Tranen in Noordwijk

De Telegraaf was er direct als de kippen bij en strikte de twee voor een verklaring. Aron: “Na de beslissing getrouwd te blijven, dat was half oktober, zijn we samen een weekend naar Noordwijk gegaan. Op de hotelkamer, met een flesje wijn, zijn we elkaar huilend in de armen gevallen; het was zo bijzonder wat we allemaal hadden meegemaakt.”

Geen verliefdheid

Monique gaf het al in de finale-uitzending een beetje aan, maar helaas: de twee ontwikkelden geen verliefde gevoelens voor elkaar. Toch hebben ze wel erg hun best gedaan om uit te zoeken wat het nu precies was tussen hen beiden. Monique: “Nadat het weken op en af ging, dachten we: wat nu?”

Tweede huwelijksreis

Hoewel het koppel nog naar Gran Canaria afreisde voor een tweede huwelijksreis, mocht ook dat tripje niet baten. Aron: “Het was weer een fantastische week. We hebben het een kans gegeven, maar daarna bleef die liefde uit. Toen hebben we besloten de scheiding aan te vragen.”

Deur nog niet helemaal dicht…

Sterker nog, er was zelfs een tijdje geen contact na de opnames. Maar dat is gelukkig weer opgepakt. “Toen de uitzendingen op tv begonnen, zagen we hoe mooi het allemaal was”, aldus Monique. “Nu hebben we weer heel intensief contact. We voelen toch weer die connectie als bij het altaar. Ik heb ook tegen Aron gezegd dat ik die deur nog niet helemaal dichtgooi.”

Lees ook
MAFS’ Lars woedend op ex Lizzy na uitspraken over ’tegenvallende seks’ tijdens huwelijk

Vriendschap

“We hebben ons trouwen omgezet in vriendschap”, sluit Aron af. “En dat is een goede start. We hebben veel geluk gehad samen, ondanks dat we geen trouwpapiertje meer hebben.” Dus helaas, toch geen enkele geslaagde match dit seizoen. Wie had dat gedacht nadat (bijna) alle koppels zo enthousiast begonnen aan hun huwelijk? Maar goed, voor Aron en Monique lijkt er dus nog wel een sprankje hoop. Wie weet waar die goede vriendschap alsnog toe leidt…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

Bron: SuperguideRTL Boulevard | Beeld: NT Visuals (via RTL)