Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WAT?! De Maagdeneilanden betalen toeristen om op bezoek te komen

WAT?! De Maagdeneilanden betalen toeristen om op bezoek te komen

WAT?! De Maagdeneilanden betalen toeristen om op bezoek te komen

Het vriest buiten dat het kraakt en wij zitten stiekem al te dromen over onze volgende vakantie. Jammer genoeg is een tripje naar warmere oorden vaak niet echt goedkoop en tot op de dag van vandaag zijn er nog geen banen waarvoor ze je betalen om op reis te gaan. Of toch wel, want op de Amerikaanse Maagdeneilanden zien ze de toeristen zo graag komen, dat de overheid heeft voorgesteld om ze zelfs te betalen.

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze keer is het gewoon de werkelijkheid. De Maagdeneilanden vieren dit jaar namelijk de honderdste verjaardag van de overdracht van Deense in Amerikaanse handen en dat willen ze graag met zo veel mogelijk mensen doen. Om extra toeristen aan te trekken, biedt de overheid reizigers nu 300 dollar (€287) aan als ze in 2017 minimum drie nachten verblijven op St. Thomas, St. John of St.Croix. Wie in maart de eilandengroep zou bezoeken, krijgt er zelfs nog een herdenkingssouvenir bovenop.

Het aanbod is nog geldig tot 1 oktober. Let wel op dat het zakgeld geen cash bedrag is, maar een tegoedbon om activiteiten of overnachtingen mee te betalen. De goedkoopste vliegtickets kosten wel al snel een kleine €1000, maar je hebt wel al €287 die je ter plaatste al niet meer hoeft uit te geven.

Lees ook: