Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Foutje, bedankt: Meral Polat verklapt dat er een film van ‘De Luizenmoeder’ in de maak is

Foutje, bedankt: Meral Polat verklapt dat er een film van ‘De Luizenmoeder’ in de maak is

Foutje, bedankt: Meral Polat verklapt dat er een film van ‘De Luizenmoeder’ in de maak is

Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘De Luizenmoeder’ op de buis is verschenen. Sindsdien horen we helaas weinig meer over de populaire serie met juf Ank, tot nu. Want hallo allemaal… er is een speelfilm in aantocht!

In totaal zijn er twee seizoenen van De Luizenmoeder gemaakt en volgens Diederik Ebbinge – een van de makers van De Luizenmoeder én de acteur die de rol van directeur Anton in de serie vertolkt – zou het daar bij blijven. Zelf zou hij er in elk geval mee stoppen. “Omdat ik het succes niet wil uitmelken en graag stop op het hoogtepunt”, liet hij eerder weten.

Zo. Veel. Vragen.

Fans waren het absoluut niet eens met die beslissing en bleven na de laatste uitzending van het tweede seizoen hopen dat er een vervolg zou komen. Ze werden immers achtergelaten met een hoop vragen. Want wat had die innige zoen van Anton en Ank (Ilse Warringa) te betekenen? En bloeide er nou iets op tussen Hannah (Jennifer Hoffman) en conciërge Volkert (Henry van Loon)? “We willen gewoon weten hoe het afloopt”, werd er destijds volop getwitterd.

Verfilming ‘De Luizenmoeder’

En daar lijkt gehoor aan gegeven te worden. Meral Polat (37), die de rol van moeder Mel vertolkt in De Luizenmoeder, heeft namelijk verklapt dat er wordt gewerkt aan een speelfilm gebaseerd op de hitserie. “Maar daar mag ik volgens mij nog niks over zeggen”, aldus de actrice tegenover Weekend.

Lees ook
Het terugkijken waard: Ilse Warringa zingt in ‘De Wereld Draait Door’

Weinig bekend

Heel veel weten we dus helaas nog niet over de verfilming van De Luizenmoeder, maar dat er hoogstwaarschijnlijk antwoorden én weer een hoop hilariteit aan beloven te komen, is al genoeg reden om te beginnen met juichen. En tot die tijd doen we het met deze geweldige fragmenten van de afgelopen seizoenen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: AVROTROS