Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Lol: Video van Pokémon vangende oma gaat viraal

Lol: Video van Pokémon vangende oma gaat viraal

Lol: Video van Pokémon vangende oma gaat viraal

Een hilarisch filmpje van een oudere vrouw die Pokémon vangt is viraal gegaan op internet. Niet alleen in Nederland, maar ook in Denemarken, China en Amerika werd het filmpje enthousiast bekeken. 

De video werd oorspronkelijk geplaatst op de Facebookpagina van LivioZorg. De hoofdrol is voor de Truus, die met een vliegenmepper Pokémon te lijf gaat. Ze zit rustig het Livioblad Kwiek te lezen en opeens is ze al die indringers zat en gaat ze vurig de strijd aan. Bij de video stond de tekst: “Update: Vrouw (82) kan toeloop ontsnapte Pokémons niet meer aan. #PokémonGO #Pokémon“. Eigenlijk is Truus nog ietsje ouder, maar op haar verzoek heeft Livio 82 bij de video gezet.

Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid en wil met het filmpje niet alleen een lach op ons gezicht toveren, maar ook een boodschap overbrengen: “want bij Livio hebben we ook veel thuiszorgcliënten, zoals deze mevrouw. Ze zijn dan wel op leeftijd, maar wel degelijk ‘van deze tijd’. Ze kennen dit spel allemaal; de wereld en nieuwe dingen gaan niet aan hen voorbij; ze doen er nog terdege toe.”

Een mooie boodschap en een mooi filmpje. Bekijk de video hieronder:

Lees ook:

Video: Trendalert! Wat is “Pokémon Go” nou eigenlijk?

Zien: Oma barst in tranen uit na lieve verrassing van kleinzoon

Video: Pokémon zoekende presentatrice verstoort weerbericht!

Bron: livio.nl / tubantia.nl /ad.nl