Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > TikTokker deelt geniale lifehack: zo knoop je je badjas pas écht goed dicht

TikTokker deelt geniale lifehack: zo knoop je je badjas pas écht goed dicht

TikTokker deelt geniale lifehack: zo knoop je je badjas pas écht goed dicht

Een badjas dichtknopen: dat kan toch iedereen? Toch is er een trucje dat het nóg makkelijker maakt en waardoor je badjas veel beter om je lijf blijft zitten. Waar vinden we die geniale lifehack? Op TikTok natuurlijk!

Badjas lifehack

TikTok is immers het platform vol met trucjes om je leven makkelijker te maken. Het lijkt wel alsof ze overal een lifehack voor weten te bedenken, die TikTokkers. Of het nou gaat om koken, het huishouden of om make-up en skincare: met ieder onderwerp weten ze wel raad. Nu heeft een TikTokker weer een slimme truc bedacht, met dit keer in de hoofdrol: de badjas.

TikTokker Megan legt uit

Knoop jij het koord van je badjas altijd helemaal om je middel? Fout! TikTokker Megan Garland weet een betere manier. Een badjas die bij de minste beweging alweer openhangt, dat vindt zij maar irritant en daarom heeft ze daar wat op bedacht. Geloof ons: als je dit trucje eenmaal kent, draag je ‘m nooit meer anders.

Lees ook
TikTok barst van de skincare hacks: hoe denken dermatologen daar eigenlijk écht over?

De video

Megan haalt het koord van haar badjas alleen door de voorste twee lusjes. Het koord loopt dus niet over haar rug, maar blijft aan de voorkant. Ze doet haar badjas dicht, trekt stevig aan het koord en legt een knoop aan de voorkant. Voilà: hij zit als een huis! Waarom hebben wij dit zelf niet bedacht? Gek genoeg blijft ‘ie zo veel beter dichtzitten. Ging deze uitleg je even te snel? Check dan Megan’s video:

@meggarlanddJust go and try it ?? ##tiktokhacks ##fyp ##foryou ##foryoupage ##fypシ ##momlife ##momof3 ##momhumour ##sahm ##wahm ##momstyle ##momtips♬ BORN FOR THIS – Foxxi

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: TikTok | Beeld: Getty Images