Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 x leuke herfstuitjes met korting

5 x leuke herfstuitjes met korting

5 x leuke herfstuitjes met korting

Aapjes kijken, dino’s onderzoeken, lekker plonzen… met deze herfstuitjes komen jij en je gezin het najaar wel door! 

Safaripark Beekse Bergen

Kom met het hele gezin speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorn tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet met de boot, de bus of zelfs met je eigen auto. Spot ’the big five’ en meer dan 1.250 andere dieren in een natuurlijke omgeving met mooie vergezichten. Nieuw in het park zijn de nijlpaarden en krokodillen die je tegenkomt tijdens de wandelsafari door het park.

Flair-aanbieding
Je krijgt 25% korting op een toegangsticket. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Deze aanbieding heeft actiecode JPSAFARI-117.

>> Beeksebergen.nl

Archeon

Beleef het leven zoals het in de prehistorie, de Romeinse tijd of de Middeleeuwen was. Je vindt er niet leen verschillende vondsten uit die tijd, er zijn ook allerlei activiteiten. Laat de kids de boeren bijvoorbeeld helpen met het malen van het graan en het winterklaar maken van de akkers of kijk samen naar een gevecht tussen gladiatoren in de arena.

Flair-aanbieding
Je krijgt 25% korting op de entreeprijs. Niet geldig in combinatie met andere acties.

>> Archeon.nl 

Het Nederlands Watermuseum

Dit interactieve museum is gevestigd in de oude, 13e-eeuwse Begijnenmolen aan de Sint-Jansbeek in het monumentale park Sonsbeek. Het is een écht doe-museum waar je van alles te weten komt over dijkbeheer, drinkwater, grondwater en watergebruik in Nederland en de rest van de wereld.

Flair-aanbieding
Je krijgt het tweede toegangskaartje gratis. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of een Museumkaart. Het goedkoopste toegangskaartje is gratis.

>> Watermuseum.nl

Het land van Jan Klaassen

Dit pretpark heeft niet alleen het grootste poppentheater van Nederland met een poppentheater, maar ook een groot buitenspeelpark, indoorspeeltuin en waterspeeltuin. Kortom: alle ingrediënten voor een dag vol plezier.

Flair-aanbieding
Je krijgt € 3 korting per persoon op de entreeprijs van € 14,50, inclusief een portie patat, snack naar keuze, limonade of koffie en een ijsje. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt voor maximaal 4 personen.

>> Janklaassen.nl

Natuurmuseum Fryslân

tijdens de interactieve kinderexpositie Jurassic Leeuwarden 3: It’s T-rex Time! volg je de levensloop van deze grote dino van ei tot uitsterven. Hoogtepunten zijn een bewegend model van een jonge Tyrannosaurus-rex en een interactief model van zijn anatomie. Ook zijn er echte botten die je mag aanraken.

Flairaanbieding
Je krijgt 50% korting op je toegangsbewijs voor de expositie van 11 oktober t/m 16 november 2014. De actie is geldig voor maximaal 3 kinderen en 2 volwassenen.

>> Hetnatuurmuseum.nl

flair42Meer dagjes uit met korting?

In Flair 42 vind je nog veel meer dagjes uit met korting.* Dit nummer ligt vanaf dinsdag 6 oktober in de winkel of bestel ‘m online via Tijdschrift365.nl

* Elke actie is geldig t/m 31 december 2014, tenzij anders vermeld.