Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vaderdag vergeten? Dít zijn last-minute vaderdagcadeaus uit de supermarkt

Vaderdag vergeten? Dít zijn last-minute vaderdagcadeaus uit de supermarkt

Vaderdag vergeten? Dít zijn last-minute vaderdagcadeaus uit de supermarkt

Je vader is natuurlijk de liefste man in je leven en je gunt hem het allerbeste. Maar het kan gebeuren dat je Vaderdag compleet vergeten bent. Geen paniek! Wij hebben een lijstje met leuke last-minute vaderdagcadeaus die in de supermarkt te vinden zijn. 

1. Een leespakket

Niet elke man houdt van lezen. Maar mocht jouw vader een uitzondering op de regel zijn, dan kun je een paar leuke tijdschriften of puzzelboekjes kopen en er een leuk leespakketje van maken. Zo kan hij zich de komende tijd weer vermaken. Weet je niet precies wat voor tijdschriften je vader leuk vindt? Bij de meeste supermarkten verkopen ze ook Bladcadeau. Zo kan hij zelf wat leuks uitkiezen.

2. Een pakket om van te smullen

Houdt je vader van lekker eten? Dan heb je heel erg veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een kaasplankje samenstellen. Of is hij meer van de chocolade? Ook dan heb je veel mogelijkheden. Net zoals met ijs. Je kunt dan een diepvrieszak vol met verschillende soorten ijsjes cadeau geven.

Je kunt ook denken in thema’s. Bijvoorbeeld een Frans thema: rode wijn, babybel, stokbrood, croissants en brie. Liever Italië? Pesto, focaccia, worst en manchego of parmezaan.

3. Een drankmandje

Een drankje doet het bij de meeste mensen altijd wel goed. Een pakketje met speciaalbier, Merlots uit verschillende jaren of een heerlijke chardonnay uit zijn favoriete vakantieland. Of vier met een fles champagne dat het Vaderdag is!

4. Een barbecue-festijn

Dit is een leuk cadeau als je samen iets met je vader wilt gaan doen. De meeste supermarkten hebben alles in huis voor een geslaagde barbecue. Ben je vegetariër of wil je niet barbecuen? Dan kun je ook een ontbijtje voor vaderdag maken. Zo heb je quality time én een cadeau ineen.

5. Bonnen of bloemen 

Bij de kassa van de supermarkt hebben ze bijna altijd leuke bonnen beschikbaar. Voor een tijdschrift, interieurzaak, Bol.com of andere webwinkels. Hebben ze geen leuke bon voor je vader? Je kunt natuurlijk altijd nog een bloemetje geven. Bloemen zijn altijd een goed idee.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Pexels