Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > MAFS’ Lars woedend op ex Lizzy na uitspraken over ’tegenvallende seks’ tijdens huwelijk

MAFS’ Lars woedend op ex Lizzy na uitspraken over ’tegenvallende seks’ tijdens huwelijk

MAFS’ Lars woedend op ex Lizzy na uitspraken over ’tegenvallende seks’ tijdens huwelijk

‘Married At First Sight’ 2021 mag er dan wel opzitten: met nieuws rondom de getrouwde én gescheiden koppels is het nog lang niet gedaan, zo lijkt het. Nadat we gisteren al ontdekten dat rampkoppel Daisy en Mick het inmiddels hebben bijgelegd, blijkt nu dat het moddergooien bij ‘droomkoppel’ Lars en Lizzy – dat in vrede uit elkaar ging – begonnen is.

Pikante vragen

Nu de finale van het programma achter de rug is, zijn deelnemers eindelijk verlost van RTL-contract waarin staat dat ze eigenlijk niets mogen zeggen tot de afloop is uitgezonden. Onder anderen Lizzy maakt hier gretig gebruik van en heeft samen met haar nieuwe beste vriend Danny een interview gegeven aan realityster Louisa Janssen voor haar videoserie Louisa laat ze weer lachen. Die heeft van het spreekwoord ‘een blad voor de mond nemen’ nog nooit gehoord en knalt er dus meteen lekker in met pikante vragen over onder meer het seksleven van Lars en Lizzy.

Not impressed

Nadat Lizzy eruit floept dat ze Lars in z’n pak voor het altaar op zich wel aantrekkelijk vond, maar dat dat daarna minder werd, volgen er spannendere vragen én antwoorden. “We zijn wel intiem geweest”, biecht de inmiddels 26-jarige aan Louisa op, wellicht om het tegendeel van haar ‘saaie imago’ te bewijzen. “Ik dacht: zo gaat het verliefde gevoel wat meer komen…” Louisa kan het niet laten en vraagt of de seks goed was. Lizzy begint te stamelen – “Moet ik hier echt antwoord op geven?” – maar gooit het er toch uit: “Ik vond het tegenvallen.” Au.

‘Geen maagd’

Verder vertelt Lizzy dat ze het vervelend vond dat het gerucht ging dat ze nog maagd zou zijn voor haar deelname aan het programma, vanwege haar leeftijd én haar leven als topsporter. “Wij hebben ook gewoon behoeftes. Ik ben geen leek. Dus ja: Lars en ik hebben het ook gedaan. Dat is geen geheim.” Lizzy laat ook weten Lars sinds het experiment niet meer gezien of gesproken te hebben en daar “ook geen behoefte aan” te hebben.

Lees ook
Zowel Aron en Monique als Freddy en Sylvia bleven getrouwd: zijn de ‘MAFS’-koppels nog steeds samen?

‘Respectloze actie’

Inmiddels heeft ook Lars lucht gekregen van het interview en hij is op z’n zachtst gezegd not amused met Lizzy’s uitlatingen. Op Instagram haalt hij uit naar zijn ex-vrouw. “Ik heb inmiddels gezien dat Lizzy zich uitgelaten heeft over onze weken samen. Dit is tegen de afspraken in die alle kandidaten die meedoen aan MAFS hebben gemaakt. Ik zal me inhoudelijk niet uitlaten over de periode van het huwelijk en over Lizzy. Ik vind haar actie dan ook respectloos”, schrijft hij boos in een post.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzy Witlox (@lizzywitlox)

Bron: Superguide, RTL Boulevard | Beeld: Still