Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Laptop in de zon

Laptop in de zon

Laptop in de zon

Het wordt weer zonnig! Een goed idee om met je laptop in de tuin, park of op het balkon te zitten. Oh no, vervelend: door de zon zie je het scherm niet goed meer. Gelukkig zorgen deze tips ervoor dat je lekker buiten kunt blijven zitten.

Laptop in de zon

Dit is een easy tip, maar zorg dat je met je gezicht naar de zon toe zit. Zo schijnt de zon in ieder geval niet op je scherm. Zet tegelijkertijd ook de helderheid van je laptopscherm zo hoog mogelijk.

Filter

Handig! Er bestaan speciale filters die je over je scherm heen kunt doen, een extra laagje dus. Dit zorgt voor minder lichtreflectie van de zon én het zorgt er ook voor dat pottenkijkers op een afstandje worden gehouden. Je kunt ze onder andere hier bestellen.

Tentje

Dit is eigenlijk niets anders dan een tentje voor de bescherming van je laptop, de iCap tent. Het zonlicht wordt op deze manier van alle kanten weggehouden. Van voren is er een kijkopening.

Creatief met karton

Heb je geen zin om geld uit te geven? Ben dan creatief met een kartonnen doos. Maak hem zo, dat je een soort muur om je laptop heen bouwt. Zo kan er geen zonnestraal meer bij!

 

Heb jij nog een handige tip?

Lees ook: Televisie, iPhone of laptop scherm schoonmaken