Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Voor alle fans van ‘A Star Is Born’: Lady Gaga schittert in nieuwe film

Voor alle fans van ‘A Star Is Born’: Lady Gaga schittert in nieuwe film

Voor alle fans van ‘A Star Is Born’: Lady Gaga schittert in nieuwe film

Wie overdonderd was door het acteertalent van Lady Gaga in de film ‘A Star Is Born’ kan zich alvast gaan voorbereiden op een nieuw succes. Vanaf november schittert de extravagante zangeres weer in een nieuwe film. Dit keer in House of Gucci, de film over de moord op Maurizio Gucci en de neergang van het Gucci mode-imperium. 

Lady Gaga House of Gucci

De door Ridley Scott geregisseerde film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en het script is geënt op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. Gaga’s personage is de ex-vrouw van Gucci, die gespeeld wordt door Adam Driver. Patrizia Reggiani werd uiteindelijk veroordeeld voor het plannen van de moord nadat haar man haar voor een jongere vrouw verliet. Uiteindelijk zat Patrizia Reggiani voor de moordplannen 18 jaar in de cel en kwam pas in 2016 weer vrij. Wij weten zeker dat Gaga perfect gecast is voor deze rol.

Sterke acteurs

Naast Gaga en Driver bestaat de cast uit nog een aantal sterke acteurs, zoals Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons en Salma Hayek.

Familie teleurgesteld

Het modehuis Gucci heeft medewerking verleend voor de kleding die de acteurs dragen, maar de familie zelf is niet gelukkig met de film. “Ze stelen de identiteit van een familie om daar geld aan te verdienen, wat zeer teleurstellend is. Er zijn grenzen die je niet moet overschrijden en dat is nu gebeurd,” aldus familielid Patrizia Gucci, het achterkleinkind van Guccio Gucci.

House Of Gucci verschijnt 24 november in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Veronica Superguide | Beeld: still