Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kom maar door: er is een special van ‘La Casa de Papel’ in aantocht

Kom maar door: er is een special van ‘La Casa de Papel’ in aantocht

Kom maar door: er is een special van ‘La Casa de Papel’ in aantocht

Nog even geduld en we kunnen in april weer verder met het bingewatchen van ‘La Casa de Papel’. En gelukkig is dit niet het enige goede nieuws omtrent de hitserie. Er verschijnt namelijk ook nog een special die tegelijkertijd te zien zal zijn met het vierde seizoen.

Deze special zal een soort documentaire worden over het tot stand komen van de serie. Hoewel er nog niet veel bekend is gemaakt over de serie, zijn er toch een paar dingetjes die we alvast kunnen verklappen.

Special ‘La Casa de Papel’

In de docu komt aan bod hoe de Spaanstalige serie ontplofte tot een wereldwijde hit. Ook komt het welbekende Italiaanse strijdlied Bella Ciao aan bod, dat we na het kijken van La Casa de Papel ondertussen wel kunnen dromen. De special is vanaf 3 april 2020 te bewonderen Netflix. Het is nog niet bekend wie we gaan zien in de documentaire en of het uit meerdere delen bestaat.

‘La Casa de Papel’ seizoen 4

De special wordt tegelijkertijd gelanceerd met seizoen 4. De trailer van het nieuwe seizoen dat we op héél veel chaos kunnen rekenen. Chaos waar zelfs El Profesor niet op gerekend had. Ook zullen we Berlin eindelijk weer terugzien. Hoewel we eind seizoen 2 afscheid van hem namen, zal hij in het volgende seizoen dus hoogstwaarschijnlijk te zien zijn in de vorm van flashbacks. Kortom: laat de serie én de special maar komen, want we kunnen niet wachten!

Hieronder kun je alvast de trailer van het vierde seizoen bekijken:

Nóg meer ‘La Casa de Papel’

Voor alle fans van La Casa de Papel (wie niet?) kwam de Spaanse televisiegids FormulaTV onlangs met héél goed nieuws. Het magazine wist te melden dat Netflix de serie al had verlengd met niet alleen een vijfde, maar óók al een zesde reeks. De opnames van beide seizoenen zouden in het begin van 2020 starten, op het moment dat het vierde seizoen – én dus de special – op Netflix staat. Zoals voorheen zullen het vijfde en zesde ‘seizoen’ waarschijnlijk één afgerond verhaal vormen. De telling van La Casa De Papel is een beetje vreemd, omdat het eerste seizoen van de serie door Netflix in twee delen werd geknipt.

Lees ook
Nu al benieuwd: maker ‘La Casa de Papel’ komt met nieuwe serie

Record

Het zal je niet verbazen, maar La Casa de Papel is wereldwijde een mega-hit voor Netflix. De Spaanse cast & crew wisten zelfs een record te vestigen: het derde seizoen werd in de eerste zeven dagen na de release (19 juli 2019) door maar liefst 34 miljoen (!) accounts bekeken. En met de laatste cliffhanger kunnen we ons haast niet voorstellen dat de aftrap van het vierde seizoen minder views gaat opleveren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

get ready for chaos ? money heist / la casa de papel returns april 3rd

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

swipe for CASACAOS ?? she’s my main witch but can she break into hell??

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still