Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Weer een nieuwe theorie: gaat dít personage seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’ níet overleven?

Weer een nieuwe theorie: gaat dít personage seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’ níet overleven?

Weer een nieuwe theorie: gaat dít personage seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’ níet overleven?

Hoewel we nog geen idee hebben wanneer seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’ ein-de-lijk te bingewatchen valt, is er al een hoop te doen om de nieuwe reeks. Zo vliegen de theorieën ons om de oren en heeft zich nu opnieuw een gerucht aan het rijtje toegevoegd. Een van de personages zou de populaire show namelijk niet overleven.

Rio ‘La Casa de Papel’

Nee, nee, nee, zeg ons dat het niet zo is. Maar soms zegt één beeld meer dan duizend woorden. Rio (oftewel Miguel Herrán) liet eerder in zijn Instagram Stories zien dat hij nogal wat kleerscheuren heeft opgelopen. Maar dat is niet de enige aanwijzing die de acteur deelt. Onder het kiekje is ook nog eens het nummer The End van The Doors te horen. Wil hij hiermee zeggen dat het avontuur voor zijn personage tot een einde komt in La Casa de Papel?

Einde serie

Toch hoeft het niet per se te betekenen dat zijn karakter het loodje legt in de show. Het vijfde deel is namelijk ook meteen het laatste seizoen, dus helaas zullen we afscheid moeten nemen van al onze favoriete overvallers. Maar spectaculair wordt dat einde in ieder geval wel, als we maker Alex Pina moeten geloven. “De bende wordt in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog: het is het meest epische deel van alle delen die we hebben gemaakt”, liet hij eerder weten.

Lees ook
Stripclubs, drugs, actie én badass vrouwen: déze serie van de makers van ‘La Casa de Papel’ wil je zien

Nog in leven

Ook gaan er juist geruchten dat Berlin nog wél in leven is. Maar zijn personage is toch dood? Ja, dat dachten wij ook. Maar het lijkt toch echt dat de acteur hint op een volledige terugkeer en dan niet alleen in flashbacks. Pedro Alonso schreef namelijk bij wat foto’s vanaf de set: “Monty en Python, duidelijk. Niet het verleden, niet de toekomst. Het heden.” Dus. Wanneer mogen we bingen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

Bron: VIVA.nl | Beeld: still