Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bella Ciao: déze twee acteurs voegen zich in het nieuwe seizoen bij de cast van ‘La Casa de Papel’

Bella Ciao: déze twee acteurs voegen zich in het nieuwe seizoen bij de cast van ‘La Casa de Papel’

Bella Ciao: déze twee acteurs voegen zich in het nieuwe seizoen bij de cast van ‘La Casa de Papel’

Het lijkt inmiddels alweer eeuwen geleden dat het vierde seizoen van ‘La Casa de Papel’ op Netflix verscheen. De enorme cliffhanger heet fans met een hoop vragen achtergelaten, die in de vijfde reeks allemaal beantwoord moeten worden. Hoewel we nog niet weten hoelang we nog geduld moeten hebben, wordt er langzaam maar zeker al wel wat meer bekend. Zo heeft Netflix onthuld dat er twee nieuwe personages zijn toegevoegd aan de cast.

Nieuwe personages ‘La Casa de Papel’

De makers van populaire Spaanse serie hebben niet alleen laten weten dát er twee nieuwe gezichten te zien zullen zijn in de vijfde reeks, maar óók wie deze rollen gaan vertolken. “Misschien overvallen we je hier een beetje mee, maar deze talentvolle heren ga je terugzien in deel 5 van La Casa de Papel“, luidt het bijschrift bij een tweetal foto’s op Instagram. In de kiekjes zijn beide acteurs getagd: Miguel Ángel Silvestre en Patrick Criado.

Geen onbekenden

Wat de rol van de mannen precies wordt en of ze bij de bende komen te horen, blijft nog even gissen. Wat we wel weten is dat het in ieder geval geen onbekenden zijn in de seriewereld. Zo kan je Miguel eventueel al kennen van Narcos en zagen we Patrick terug in de film La gran familia Española en in de serie Vivir sin permiso.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Misschien overallen we je hier een beetje mee, maar deze talentvolle heren ga je terugzien in deel 5 van La casa de papel.

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Laatste seizoen

Hoewel de nieuwe personages zich maar van korte duur mogen voegen bij de cast van La Casa de Papel – het vijfde seizoen is immers de laatste reeks #huilen – zijn we heel benieuwd of deze mannen nog voor wat oproer gaan zorgen. De overval nadert namelijk de ontknoping en dat belooft weer heel wat spannende scènes en op het puntje van je stoel zitten. Wanneer we weer precies kunnen bingen, is nog niet bekend.

Het verhaal van ‘La Casa de Papel’ seizoen 5

Dat El Profesor moet ontsnappen aan Sierra is evident: zonder zijn leiding is de bankoverval gedoemd te mislukken. Mogelijk speelt Marseille hierin een rol, maar het zou ook helemaal anders kunnen gaan. De politie vroeg Alice Sierra om de schuld op zich te nemen voor het martelen van Rio, maar ze besloot juist te vertellen dat alle hotemetoten van de politie achter deze misdaad zaten. Sierra’s carrière is voorbij (en de gevangenis dreigt!), dus mogelijk… wil ze zich juist aansluiten bij La Resistencia? Sierra heeft een kind op komst, kan nergens heen én zint op wraak op het Ministerie van Justitie. Gooit ze dat allemaal weg om El Profesor dwars te zitten?

Lees ook
Fans van ‘La Casa de Papel’ opgelet: déze serie wil je toevoegen aan je lijstje

Nog weinig bekend

Er is nog weinig bekend over het verhaal van La Casa de Papel seizoen 5, maar aan de hand van deze gebeurtenissen kunnen we al lekker veel speculeren. Bovendien staat in de aftiteling van seizoen 4 mogelijk een dikke hint naar het nieuwe seizoen. De aftiteling eindigt met een versie van Bella Ciao die wordt gezongen door… de actrice die Alice Sierra (Najwa Nimri) vertolkt. Dat kán bijna geen toeval zijn, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

El atraco llega a su fin. #LaCasaDePapel5⁣ ⁣ The heist comes to an end. #LaCasaDePapel5 ⁣ ⁣ Este atraco está chegando ao fim. #LaCasaDePapel5

Een bericht gedeeld door La Casa de Papel (@lacasadepapel) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: Netflix, Instagram