Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bakken kritiek voor vader Gaby Blaaser na verschijning in ‘De Bachelorette’: ‘Zó denigrerend’

Bakken kritiek voor vader Gaby Blaaser na verschijning in ‘De Bachelorette’: ‘Zó denigrerend’

Bakken kritiek voor vader Gaby Blaaser na verschijning in ‘De Bachelorette’: ‘Zó denigrerend’

In alweer de negende aflevering van ‘De Bachelorette’ was te zien hoe de ouders van Gaby Blaaser (34) waren afgereisd naar Zuid-Afrika. De mannen gingen dan ook niet op date met de blondine, maar met Denis en Monique. Overdag mochten de deelnemers een voor een kennismaken met het stel en ’s avonds doken ze in duo’s de keuken in om een gang te bereiden voor de voormalig ‘GTST’-actrice en natuurlijk haar ouders. Spraakmakend was de uitzending zeker, en daarin speelde Gaby’s vader een grote rol. Maar helaas niét in positieve zin.

Aflevering 9 ‘De Bachelorette’

Na een een-op-eendate met Jethro ging het helemaal mis in de negende aflevering van De Bachelorette. Gaby was in tranen, omdat een van de mannen klaarblijkelijk tegen haar gelogen had. Ze sprak de mannen erop aan tijdens de cocktailparty, waarna de rozenceremonie volgde. De blondine gaf eerlijk toe dat ze even niet meer wist wie ze wél en niet kon vertrouwen, en luisterde daarom naar de mening van haar ouders. Dit resulteerde in niet één maar twee mannen die hun koffers moesten pakken. Waar de ene kandidaat daar nogal mee leek te zitten, deed het de andere niets. Sterker nog: “Over één ding ben ik meer dan zeker: ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen!”, schreef hij na afloop op Instagram.

Vader Gaby Blaaser

Niet alleen de afgelopen rozenceremonie was een veelbesproken onderwerp op Twitter, ook de vader van Gaby wist de nodige tongen los te maken. Hij maakte een paar opmerkingen die niét alle kijkers door de beugel vonden kunnen.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk, Limburg is wel héél ver… ? De mannen maken kennis met de ouders van Gaby! Aflevering 9 van #DeBachelorette is nu te zien ?

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Burn-out Joey

Wanneer Joey aan tafel schuift bij Denis en Monique, vragen Gaby’s ouders zich af of hij nog studeert. Hij vertelt openhartig dat hij van origine kok is, maar een burn-out heeft gekregen. “Van kokkerellen? Een burn-out van kokkerellen?”, reageert de vader van de bachelorette vol verbazing. Later vraagt hij zich nog af: “Jij staat altijd in de schijnwerpers, en je vriend dan in de keuken. Past dat wel?”

Lees ook
Afvaller ‘De Bachelorette’: ‘Over één ding ben ik meer dan zeker: ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen!’

Bakken kritiek

Dat de vader van Gaby op die manier reageert op Joey’s openhartigheid, schiet bij velen in het verkeerde keelgat. “Ik vind het niet zo lief dat die vader zo lachte over een burn-out en ‘kokkerellen’. Iedereen kan een burn-out krijgen en chef is toevallig wel een van de meest stressvolle banen die er bestaan”, reageert iemand op Instagram. Ook op Twitter stromen de reacties binnen. Zo schrijft iemand: “Zo denigrerend naar Joey, omdat hij een burnout had toen hij kok was en de verschrikkelijke pogingen om grappig te zijn. Bah bah.”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Tóch ook positieve reacties

Naast alle negatieve reacties hebben sommige kijkers ook positieve woorden over voor de ouders van Blaaser. Zo worden ze “echt schattig” genoemd en zitten er zelfs al echte fans tussen. “Geef die ouders van Gaby een eigen programma, please.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter | Beeld: still, Instagram