Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > GTST-kijkers ergeren zich aan ‘kinderachtige’ puberpersonages

GTST-kijkers ergeren zich aan ‘kinderachtige’ puberpersonages

GTST-kijkers ergeren zich aan ‘kinderachtige’ puberpersonages

Goede Tijden, Slechte Tijden-kijkers ergeren zich steeds meer aan de jongeren in de serie. Nu die zelfs zijn gaan vloggen, stroomt twitter over met negatieve reacties op deze ‘kinderachtige’ verhaallijnen.

Als er nu nog één iemand gaat vloggen…

Vooral acteur Vincent Visser, die nieuwkomer Valentijn Sanders speelt, moet het sinds zijn komst ontgelden. Komt waarschijnlijk ook doordat-ie half Meerdijk aan het vloggen kreeg voor zijn kanaal Grappenmakers. Zo’n ‘moderne’ ommezwaai zat er al aan te komen; recent experimenteerde GTST al met een speciale Instagram-verhaallijn.

Hoog Spangas-gehalte

Afgelopen week kwamen er opeens érg veel negatieve reacties op GTST-pubers als Valentijn, JoJo, Rover en Lana. Kijkers klagen vooral over het hoge ‘Spangas-gehalte’. Het moet volgens hen nu echt afgelopen zijn met ‘die kleutershit’.

Lees ook
Oeps: Ferry Doedens verklapt per ongeluk wie de zomercliffhanger van ‘GTST’ overleven

‘Het moet beter’

Kritiek op Goede Tijden, Slechte Tijden is van alle tijden. Toch lijkt het nu anders. Zo trok GTST een paar jaar geleden met gemak twee miljoen kijkers, tegenwoordig mogen de makers blij zijn als één aflevering ’n keer uitschiet naar 800.000 kijkers. RTL’s nieuwe mediadirecteur Peter van der Vorst weet ook dat het beter moet. “We zien allemaal dat die scores niet goed genoeg zijn”, zo vertelde hij op Mediafestival AllOut. “Dat komt ook omdat de verhaallijnen te ver van de kijker af zijn gaan staan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still