Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flair’s kookboeken top 10

Flair’s kookboeken top 10

Flair’s kookboeken top 10

We love kookboeken. Daarom vind je hieronder de leukste en populairste culinaire boeken van 2015  nog even op een rij. Op een smakelijk 2016!

Flair’s kookboeken top 10:

Jamie’s super food voor elke dag
Jamie Oliver is natuurlijk dé tv-kok. Daarnaast heeft de Engelsman al zo’n 20 boeken gepubliceerd. De recepten zijn redelijk simpel om te maken.
Bestel het boek voor € 29,99

In perfecte conditie 
Als tophockeyster is Ellen Hoog natuurlijk in
perfect shape en dankzij dit boek deelt ze haar dieetgeheimen nu ook met jou. Met een goede combinatie van gezonde recepten en Ellens favoriete sportoefeningen heeft dit boek eindeloos veel mogelijkheden.
Bestel het boek nu voor slechts € 12,50 

Powerfood 
Superfood is natuurlijk dé trend van 2015 en ook dit jaar zet die nog even voort. In dit boek van Rens Kroes staan alle ingrediënten en recepten voor een happy en healthy lifestyle. Genieten staat centraal, maar als je het zelf maakt is het gezond én lekker.
Bestel het boek voor € 19,99

Powerfood – van Friesland naar New York
Om Rens Kroes kunnen we inmiddels niet meer heen. Het kleine zusje van topmodel Doutzen schreef in 2015 een vervolg op haar succesvolle boek Powerfood (zie de vorige boekentip). In dit boek laat ze het contrast zien tussen het platteland van haar geboorteplek Friesland en koken in The Big Apple waar ze studeerde.
Bestel het boek voor € 19,99

Koken met Karin – Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek
Gooi alle kant-en-klare zakjes en pakjes maar in de prullenbak, want dankzij dit kookboek leer je pas écht lekker koken. Karin Luiten laat zien hoe je bewuster kunt leven en snel lekkerder in je vel zit.
Bestel het boek voor € 17,95

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin – deel 4
Sonja Bakker, de bekendste afvalgoeroe van Nederland, heeft inmiddels al vier edities geschreven van haar bekende kookboek. In dit boek helpt ze je stap voor stap aan een gezondere levensstijl voor het hele gezin.
Bestel direct deel 4 voor € 17,95

365 koolhydraatarme recepten
Minder koolhydraten eten is heel belangrijk als je wilt afvallen. Nicole Graimes schotelt je diverse koolhydraatarme gerechten voor. Zo eet je gegarandeerd een heel jaar gezond.
Bestel het boek voor € 14,95

Hamburgers uit het atelier van Big Fernand
Heb je helemaal geen zin in een boek dat alleen maar in het teken staat van afvallen? Of ben je gewoon een echte burgerliefhebber? Dan is dit boek van Steve Burggraf, Guillaume Pagliano & Alexandre Auriac echt iets voor jou. Je krijgt hier antwoord op al je vragen over hamburgers en er staan eindeloos veel variaties in.
Bestel het boek voor € 8,95

Chickslovefood, het skinny six-kookboek 
Een vervolg op het succesvolle 5 or less-kookboek van Nina de Bruijn en Elise Gruppen. In dit boek staan 70 recepten met maximaal 6 ingrediënten. Geen goji-achtige smoothies of tarweshots, maar wel hartstikke gezond. Must have!
Bestel het boek voor € 19,99

Happy food – gezonde recepten & snacks voor elk moment van de dag
Werkelijk alles komt in dit boek van Ellemieke Vermolen en Ineke van Nieuwenhove aan bod: van lunch tot tussendoortjes. En alles is even gezond. Ellemieke laat je zien hoe je gezond en gelukkig kunt snoepen.
Bestel direct online voor € 34,50 

Psst… Heb je trouwens het nieuwe boek Van XL naar S van onze Fit & Gezond-coach Mieke Kosters al gelezen? Bestel ‘m hier!

Bekijk ook: