Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WAT: komen deze vier extra verleid(st)ers naar ‘Temptation Island’?

WAT: komen deze vier extra verleid(st)ers naar ‘Temptation Island’?

WAT: komen deze vier extra verleid(st)ers naar ‘Temptation Island’?

Hoewel het voor sommigen nu al gigantisch moeilijk is om de verleiding te weerstaan, gooit Temptation Island straks misschien nog extra hete kolen op het vuur. Volgens Dag Allemaal zouden er namelijk nog vier extra verleid(st)ers de Thaise luxeresorts onveilig komen maken. Als dat maar goed komt…

Pommeline zette alvast haar klauwen in de Nederlandse Merijn. Lize smolt op haar beurt voor de gevoelige singer-songwriter Ken a.k.a. Tarzan. En ook de stille Niels lijkt nu al langzaam te bezwijken voor de directe verleidsters in Temptation Island. Maar hoewel de verleiding nu al moeilijk te weerstaan is, zouden er volgens Dag Allemaal zeer binnenkort vier extra verleid(st)ers naar Thailand afzakken.

Zo maakten we twee weken geleden bijvoorbeeld al kennis met Natasja. ‘Tas’ (voor de vrienden) deelde op haar Instagramaccount al verschillende kiekjes met de rest van de Temptation Island-bende maar maakte tot nu toe nog geen opwachting in het programma.

WITH MY BAD BITCHES, BE CARFUL BELGIUM WE ARE HERE 🇧🇪🌴👯 tonight in the @de_viking_gent @zovijf @rtl5

A photo posted by Natasja N.I Burgers Temprano (@tassiejs) on

Ook nieuw in het spel? De Belgische Lynn Lybaert. Ze deed eerder al mee aan de verkiezing van meest sexy studente in Vlaanderen en vond zo’n vleeskeuring naar eigen zeggen wel ‘leuk om te doen’. Haar tv-ervaring haalde ze vorig jaar in het programma Hot Summer dat uitgezonden werd op een erotische zender. Enough said

In het vrouwenkamp zijn het Boy Franciscus de Leede (foto links), ook bekend uit Hot Summer, en Ardian Alliti (foto rechts) die de vrouwenharten sneller zullen doen slaan.

Foto’s: Facebook.

Lees ook:

6 conclusies die we na de eerste aflevering van ‘Temptation Island’ kunnen trekken

Eén jaar na ‘Temptation Island’: waar zijn Kirsten en Regilio nu?

Ouders van ‘Temptation Island’-verleiders reageren op deelname van hun kinderen

Bron: Dag Allemaal