Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Door de regen moeten lopen? Zo wordt je kleding weer snel droog!

Door de regen moeten lopen? Zo wordt je kleding weer snel droog!

Door de regen moeten lopen? Zo wordt je kleding weer snel droog!

Het klimaat in Nederland is altijd lekker wisselvallig. Daarom zou het zomaar eens kunnen zijn dat je helemaal doorweekt thuis komt omdat je zojuist door een regenbui moest fietsen. Gelukkig heeft Flair een aantal goede tips hoe je je kleding weer snel droog krijgt.

Kleding droog

Als je broeken aan de waslijn (en dan wel binnen natuurlijk ;)) of binnen over de verwarming hangt, vergeet ze dan niet binnenstebuiten te keren. Op deze manier zal de broek sneller droog zijn omdat de dikke broekzakken beter aan de lucht kunnen drogen of met de broekzakken op de verwarming. Dan kun je binnen no-time je favoriete broek weer aan.

Lees ook:
Is er regen voorspeld? Met déze schoenen kun je het beste door de regenplassen wandelen

Droge schoenen

Hebben je schoenen en laarzen het helaas ook niet droog gehouden tijdens de regenbui? Probeer dan eens om een prop krantenpapier in de schoen te stoppen. Op deze manier zal de krant al het vocht wat in de schoen zit absorberen. Herhaal dit nog één of twee keer als dat nodig is. En let ook op. Zet je schoenen nooit bij de verwarming of open haard. Het leer van je schoenen kan dan gaan uitdrogen en daarmee ook de soepelheid verliezen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages