Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zin in een zorgeloze zwijmelfilm? De romantische finale van ‘The Kissing Booth’ is vanaf nú te zien

Zin in een zorgeloze zwijmelfilm? De romantische finale van ‘The Kissing Booth’ is vanaf nú te zien

Zin in een zorgeloze zwijmelfilm? De romantische finale van ‘The Kissing Booth’ is vanaf nú te zien

‘The Kissing Booth’-films: je houdt ervan of je moet er juist helemaal niets van hebben. Gelukkig kunnen wij het mierzoete gezwijmel en alle young adult-drama’s wel waarderen. We zijn dan ook dolblij dat we vanavond kunnen bijkomen van de werkdag met derde en állerlaatste deel van de reeks. Netflix, kom maar op!

Out with a bang

Op woensdag 11 augustus is het derde deel te bewonderen op Netflix! Naast dat de officiële boekenreeks ook stopt na drie delen, hebben ook de makers en de acteurs hints gegeven dat het hierbij blijft. “Ik vind het geweldig om fans een vrolijk, emotioneel en bevredigend einde te geven”, verklaarde een van de regisseurs eerder al aan Variety. “Door de liefde die ze voor deze franchise hebben getoond, verdienen ze tenslotte niets minder.” Ook hoofdrolspeler Jacob Elordi was duidelijk: “Dit is echt de laatste kus”, vertelde hij in een interview met Vanity Fair.

Hoe zat het ook alweer?

In het eerste deel zien we hoe Elle smoorverliefd is op Noah, de knapste jongen op school. Er is alleen één probleempje; Noah is ook de broer van haar allerbeste vriend Lee. Wanneer Noah ook een oogje lijkt te hebben op Elle, moet ze kiezen tussen de twee jongens. Want Lee heeft ze plechtig beloofd nooit iets met zijn broer te zullen beginnen. Kiest Elle voor romantiek of voor vriendschap?

Lekker latten

In het vervolg op The Kissing Booth van twee jaar geleden krijgt high school-ganger Elle gevoelens voor een ander. Dat gebeurt terwijl haar grote liefde Noah, die ze wist te veroveren in het eerste deel, feestviert op een universiteit. Wanneer Elle vermoedt dat Noah vreemdgaat, krijgt ze romantische gevoelens voor Marco, de nieuwe, knappe ‘eindejaars’. Maar wanneer blijkt dat Noah geen misstap heeft begaan, wijst ze Marco af en keert toch terug naar Noah.

Lees ook
Fan van ‘The Notebook’? Dan móet je deze nieuwe zwijmelfilm zien (en dat kan vanaf vandaag!)

Voor wie kiest Elle?

In deel drie komt Elle voor een volgende lastige keuze te staan: naar welke universiteit gaat Elle? Volgt ze haar hart en gaat ze met beste vriend Lee naar Berkeley, zoals ze al jaren geleden hebben afgesproken, of kiest ze voor Harvard, waar liefje Noah studeert? Of… is er een derde optie? Want we durven er best een gokje op te wagen dat de knappe Marco zich nog niet gewonnen geeft en in dit laatste avontuur een ultieme poging gaat wagen om het meisje van zijn dromen terug te winnen…

‘The Kissing Booth 3’ is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: YouTube | Beeld: Still