Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zin in! ‘The Kissing booth 2’ verschijnt bíjna op Netflix en dit is de álles veranderende trailer

Zin in! ‘The Kissing booth 2’ verschijnt bíjna op Netflix en dit is de álles veranderende trailer

Zin in! ‘The Kissing booth 2’ verschijnt bíjna op Netflix en dit is de álles veranderende trailer

Het was één van de grootste knallers van Netflix in 2018: de romantische komedie ‘The Kissing Booth’, over een stel verliefde tieners en een ‘kuskraampje’ (nee: daar zijn we heus niet te oud voor). De streamingsdienst kon niet anders dan er een vervolg aan vastplakken deze maand is het eindelijk zover (ja, daar kijken we écht naar uit).

‘The Kissing Booth 2’

In het eerste deel zien we hoe Elle smoorverliefd is op Noah, de knapste jongen op school. Er is alleen één probleempje; Noah is ook de broer van haar allerbeste vriend Lee. Wanneer Noah ook een oogje lijkt te hebben op Elle, moet ze kiezen tussen de twee jongens. Want Lee heeft ze plechtig beloofd nooit iets met zijn broer te zullen doen. Kiest Elle voor romantiek of voor vriendschap?

Eind goed al goed (voor even)

Gelukkig voor Elle kreeg ze na een hobbelig avontuur the best of both worlds en was alles zoals ze dat het liefste had. Maar goed, da’s geen juicy materie voor een sequel en dus wordt in de tweede film de boel weer even lekker op stelten gezet.

Paniek in de kraam

In het vervolg volgen we Elle tijdens haar laatste jaar op de middelbare school. Alsof het halen van je diploma nog niet tijdrovend genoeg is, moet de verliefde scholiere ook nog aandacht schenken aan haar vriendje Noah. Maar het feit dat hij ouder is en al is vertrokken naar een universiteit ver bij Elle vandaan, maakt het er niet bepaald makkelijker op. Daarnaast komt ze met haar eigen studie in de knoop; zoekt ze Noah op, of gaat ze met Lee naar de universiteit die ze al jaren in hun hoofd hebben? Als Elle dan ook nog gevoelens ontwikkelt voor een charmante klasgenoot, ontstaat er paniek in de tent. Eh, kraam.

Lees ook
De 6 leukste films voor tijdens de zomervakantie

Bijna ‘kraamtijd’

Aangezien het eerste deel een grote hit was onder Netflix-abonnees, is er niet te veel gesleuteld aan de succesformule. Joey King keert terug in de hoofdrol en Joel Courtney en Jacob Elordi zullen een comeback maken als de gebroeders Flynn. Als kers op de taart neemt Vince Marcello opnieuw plaats in de regiestoel. Kortom, een Netflix Original om te zoenen! The Kissing Booth 2 zie je vanaf 24 juli bij de streamingsdienst.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still