Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jolien blogt: kinderposters

Jolien blogt: kinderposters

Jolien blogt: kinderposters

De kinderkamer verfraaien? Posters ophangen is daarvoor misschien wel de gemakkelijkste manier. Bovendien is het betaalbaar en reuzeleuk om ze vaak te wisselen. Posters vind je online in allerlei stijlen, zoals in zwart-wit of in pastelkleuren. Of je laat posters op maat maken, bijvoorbeeld met de naam van je kind erin verwerkt.

De kinderposter kun je in een lijst ophangen of met tape aan de muur bevestigen. Kies je voor tape, houd er dan rekening mee dat je later bij het verwijderen van de tape de poster kunt beschadigen en er vaak een plakrandje op de muur achterblijft. Een poster in een wissellijst heeft vaak een iets chiquere uitstraling. Je kunt de lijst ook los op een kast of boekenplank zetten, maar alleen als je zeker weet dat de lijst niet kan vallen.

Het is leuk om een aantal posters met elkaar te combineren. Hang ze bij elkaar of verdeel een aantal posters over de baby- of kinderkamer. Of plak een ansichtkaart naast een poster. Als je er ook nog een (papieren) slinger boven hangt, creëer je een origineel hoekje.

Om je te helpen bij het scoren van leuke hippe kinderposters kun je kijken bij Kinderkamerstylist.nl in de webshopcategorie posters & kaarten. Neus ook eens rond op Pinterest bij deze illustraties voor meer poster-inspiratie!

Hieronder toon ik nog een aantal toffe posters, met linkjes naar de shops waar je ze gemakkelijk kunt bestellen.

Voor ik mijn blogbericht afsluit, wil ik jullie nog graag erop attent maken dat Kinderkamerstylist.nl deze maand vijf jaar bestaat. Om dit te vieren geeft de webshop vijf weken lang de mooiste kinderkamer-producten weg. Dus klik snel door naar de webshop en ding mee!