Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jolien blogt: kinderkamerinspiratie op Etsy.com

Jolien blogt: kinderkamerinspiratie op Etsy.com

Jolien blogt: kinderkamerinspiratie op Etsy.com

In mijn blog van vandaag wil ik je graag wegwijs maken op Etsy. Etsy is een platform waar met name handgemaakte producten van over de hele wereld aangeboden worden. Als je goed zoekt (of op de producten hieronder klikt) kun je echt onwijs mooie en unieke baby- en kinderkamer-items vinden!

Als je het leuk vindt om een illustratie te hebben die nog niet iedereen heeft hangen of wanneer de kinderkamer af is maar er toch iets van sfeer mist, biedt Etsy uitkomst. Dwaal door het enorme aanbod en je komt echt pareltjes tegen.

Ik ga naar Etsy voor handmade dierenkoppen aan de muur, fijne prints & illustraties, mobiles voor boven een wieg, knuffels, accessoires en beddengoed.

Natuurlijk zijn niet alle spullen even mooi. Maar met mijn volgende tip lukt het je om sneller mooie kinderspullen op Etsy te vinden. Wanneer je een aantal shops gevonden hebt waarvan je de aangeboden spullen en stijl waardeert, dan kijk je bij de ‘favorieten’ van die shopeigenaar. Deze favorieten vind je als je klikt op het pictogram of de banner van de ontwerper en/of shopeigenaar. Iets daaronder staat ‘favorieten.’ Klik nu op ‘shops.’ Grote kans dat deze producten je aanspreken! Klik bij deze nieuw gevonden producten ook weer op ‘favorieten’, enzovoort.

Al eerder ging ik op zoek naar de mooiste Etsy-spullen. Wanneer je enthousiast bent, kun je ook een kijkje nemen bij de Kinderkamerstylist ‘Etsy top 10′ of bij mijn selectie ‘Etsy muurstickers.

Product gevonden? Het betalen gaat gemakkelijk via de creditcard of Paypal.

Ben jij zelf heel creatief? En loop je al een tijd met het idee om een webwinkel te starten? Dan is het wellicht een idee om zelf een Etsy-shop op te zetten. Online vond ik een gemakkelijk stappenplan.

Als laatste wil ik je nog graag laten weten dat we de afgelopen week onze vernieuwde site hebben gelanceerd! Vanaf nu is Kinderkamerstylist.nl ook gemakkelijk op mobiel en iPad te bekijken. Kom je een kijkje nemen?

Dierenhoofd konijn - Sincerely Louise via Etsy.com Babydekentjes van katoen - Lola & Stella for the baby with style via Etsy.com= Print You are Super Duper - Flora Waycott Design via Etsy.com
Dierenhoofd konijn Babydekentjes van katoen Print You are Super Duper
Sincerely Louise Lola & Stella for the baby with style Flora Waycott Design
Wandlamp ster Print Deer boy in Swiss Mountains Wandlamp vogelhuis
House of Clouds Honey Cup House of Clouds