Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kinderfeestje? Vier zoete snoepspelletjes

Kinderfeestje? Vier zoete snoepspelletjes

Kinderfeestje? Vier zoete snoepspelletjes

Er was er één jarig, hoera, hoera! En dat vraagt natuurlijk om een kinderfeestje met originele spelletjes. En die spelletjes worden nog leuker als er snoep bij komt kijken. Daarom: vijf zoete snoepspelletjes.

4x kinderfeestje snoepspelletjes

Je geeft ene kinderfeestje, wat ga je dan doen? Hieronder vind je vier hele leuke kinderfeestje spelletjes.

1. Darten met snoep

Hoe maak je darten leuk voor kinderen? Met snoep natuurlijk! Plak op alle vakjes van het dartbord een plaatje van een snoepje. Laat de kinderen om de beurt pijltjes gooien. Gooien ze het pijltje in het brede vak, dan krijgen ze het snoepje dat staat afgebeeld. Gooien ze het pijltje in het smalle vak, dan krijgen ze er twee. In de bull’s eye plaats je het meest populaire snoepgoed óf een ijsje.

2. Donuthappen

Ouderwets koekhappen heet voortaan donuthappen. Bevestig de donuts aan een touw en hang ze op aan de waslijn of een ander touw. De opdracht voor de kinderen? Wie het eerst geblinddoekt in een donut weet te happen.

kinderfeestje spelletjes

3. Boter-kaas-en-eieren

Speel met roze en witte marshmallows het spel boter-kaas-en-eieren. Teken met een schrijfstift van Dr. Oetker rondjes en kruisjes op de marshmallows. Maak vervolgens met witte krijt een boter-kaas-en-eierenraster. Het kind dat het spel wint, krijgt alle marshmallows.

4. Domino snoepspelletje

Kleine wafeltjes kun je goed gebruiken voor domino. Plak er kleine Smarties op en je bent klaar. Kijk op een officieel dominospel hoeveel wafels je nodig hebt. De spelregels van de snoepvariant zijn hetzelfde. Het kind dat als eerste alle steentjes kwijt is, krijgt de overgebleven stenen van de anderen. De stenen die op tafel liggen, kun je verdelen onder de rest van de kinderen.

Natuurlijk moet er ook getrakteerd worden. Bekijk hier al onze traktatietips.

Beeld: Ohhappyday.com