Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Married at First Sight’ gaan helemaal stuk om ‘Peter’ en raken niet uitgetwitterd

Kijkers ‘Married at First Sight’ gaan helemaal stuk om ‘Peter’ en raken niet uitgetwitterd

Kijkers ‘Married at First Sight’ gaan helemaal stuk om ‘Peter’ en raken niet uitgetwitterd

Elkaar het ja-woord geven zonder elkaar ooit te hebben gezien, dat deden Peter en Paul gisteravond in ‘Married at First Sight’. De bruiloft was indrukwekkend, maar kijkers waren vooral geboeid door kandidaat ‘Peter’.

In de aflevering van afgelopen zondag zagen we Peter, een 55-jarige verpleegkundige uit Utrecht. Hij zoekt een ‘vast maatje’ als aanvulling op zijn leuke leven. Paul heeft dezelfde leeftijd, en werkt ook in de zorg. Hij was eerder getrouwd met een vrouw, en hoopt zijn geluk nu bij een man te vinden.

Lees ook
Hiér kennen we Milly uit ‘Married at First Sight’ dus van

‘Peter, Peter, Peter’

Peter en Paul zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek met elkaar gematcht. De heren zagen elkaar pas voor het eerst op de dag van de bruiloft. Maar voordat het zover was, maakte Peter zich klaar met een goede vriendin. De kijkers zullen niet snel vergeten hoe de kandidaat heet, want die goede vriendin noemde de naam ‘Peter’ nogal vaak. En dat leidde tot veel hilariteit:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: RTL