Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers All You Need Is Love irriteren zich aan 1,5 meter afstand-regel

Kijkers All You Need Is Love irriteren zich aan 1,5 meter afstand-regel

Kijkers All You Need Is Love irriteren zich aan 1,5 meter afstand-regel

Nu we door het coronavirus meer dan ooit aan de buis gekluisterd zitten, schieten de kijkcijfers voor veel programma’s behoorlijk omhoog. Hetzelfde geldt voor All You Need Is Love. Zo wist het liefdesprogramma afgelopen zaterdag maar liefst 1,3 miljoen kijkers te trekken. En hoewel de tissues ongetwijfeld regelmatig uit de verpakkingen werden getrokken, voelde sommige kijkers zich ook ietwat ongemakkelijk bij het zien van de beelden.

Coronacrisis

Het programma heeft door de coronacrisis een transformatie ondergaan en is iets anders dan dat we van het 28 jaar oude programma gewend zijn. Zo staan de traditionele reizen waarbij families in het buitenland worden herenigd nog steeds centraal, maar worden ook familieleden in eigen land door elkaar verrast, en brengt presentator Robert ten Brink veel gezinnen in deze tijd weer samen. En dat zorgde er ook afgelopen zaterdag weer voor dat er regelmatig een traantje in de Nederlandse huishoudens werd weggepinkt.

Familieleden herenigen

Toch zaten veel mensen ook met een portie ongemakkelijkheid naar de uitzending te kijken. Door het coronavirus is het bijzonder moeilijk om nu uit het buitenland naar Nederland terug te keren, maar het zou All You Need Is Love niet zijn als ze dit niet voor elkaar weten te krijgen. De afgelopen weken wisten Robert & Co. bezorgde ouders, partners en andere familieleden al weten te verrassen door hun geliefdes naar Nederland te halen. En hoewel dat allemaal prachtig en emotioneel is, is er een ding wat de kijkers een beetje stoort.

Lees ook
Zo gaat het nu met de opvallendste kandidaat uit de ‘AYNIL’-kerstspecial van 2018

1,5 meter afstand

Niet alleen vliegt de 1,5 meter je bij supermarkten, parken en bij de persconferentie van het kabinet je op een positieve manier om de oren, ook bij All You Need is Love wordt er rekening gehouden met de gepaste afstand. En dus luidt de regel dat er niet geknuffeld mag worden. Ook niet als je je kind of partner al maandenlang niet hebt gezien. Netjes volgens de regels dus, maar volgens Twitteraars wel bijzonder. Zo wordt na de hereniging de 1,5 meter afstand al snel vergeten en vermoedden kijkers dat er binnenshuis vast en zeker nog geknuffeld zal worden.

Bekijk de tweets hieronder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Twitter, All You Need Is Love