Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe kidsblogger: Jolien van de Kinderkamerstylist

Nieuwe kidsblogger: Jolien van de Kinderkamerstylist

Nieuwe kidsblogger: Jolien van de Kinderkamerstylist

Hoera, we hebben een nieuwe kidsblogger! Vanaf vandaag vind je onder ‘Jolien Blogt’ maandelijks een nieuw blog van Jolien van de Kinderkamerstylist. Vol inspiratie voor de kinderkamer.

Even voorstellen! Mijn naam is Jolien Kadijk en vanaf vandaag ben ik kidsblogger op de nieuwe site van Flair. Superleuk als je me hier gaat volgen! Ik ben zelf moeder van twee dochters (4 en 6 jaar). Zij vinden, net als ik, een gezellige kinderkamer belangrijk. Want daar gaat het om. Een kamer voor kids moet fijn zijn om in te slapen en in te spelen. Kinderen hebben er, vooral als ze ouder zijn, een eigen plek waar ze zich thuis voelen. Zorg voor goede opbergmogelijkheden, persoonlijke spullen en fijne kleuren die ze doen stralen in hun eigen kamer.

Kinderkamerstylist

Ik begon 4,5 jaar geleden met Kinderkamerstylist.nl. Op mijn site laat ik frisse, unieke babykamer- en kinderkamerinspiratie zien. Mijn site is ontstaan vanuit mijn passie voor vormgeving van kinderproducten, en tegelijkertijd miste ik moderne kinderkamerinspiratie online.

Ik blog bijvoorbeeld over bijzondere kindermeubels en geef (zelfmaak)ideeën en tips om een kinderkamer bijzonder te maken. Ook laat ik de nieuwste collecties zien en verzamel ik de allerleukste webshops op dit gebied.

In mijn eerste ‘Jolien blogt’ mag ik je direct een primeur geven. Ik werk onder andere samen met de Franse Melanie van het label Minimel. Zij ontwerpt echt te leuke ansichtkaarten, posters en canvastassen. En… vanaf deze maand verkoopt ze ook superstoere dierenkussens! Op de foto zie je Olivia met het pandakussen. Melanies posters en kaarten zijn inmiddels al in Nederland te verkrijgen. Haar panda- en tijgerkussens bestel je vanaf vandaag online via Minimel.

Shoppen in de stijl van Jolien:

Credits beeld: Kinderkamerstylist.nl