Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! Katja brengt ijs met de smaken van Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums op de markt

Yes! Katja brengt ijs met de smaken van Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums op de markt

Yes! Katja brengt ijs met de smaken van Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums op de markt
Gek op de welbekende Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums van Katja? Goed nieuws! Het snoepmerk brengt ijs op de markt met de smaken van deze populaire snoepjes. Wij vertellen je waar je dit ijs kunt kopen en vanaf wanneer. En uh… we gingen ook even na of het geen 1 april grap is. 

Katja komt met ijs

Welke van de drie snoepjes is jouw grote favoriet? Apekoppen, Biggetjes of toch de Yoghurtgums? Het maakt eigenlijk niks uit, want van alle drie is er binnenkort ijs verkrijgbaar. Snoepmerk Katja heeft op Facebook aangekondigd dat deze smaken al heel snel te koop zijn.

Biggetjes

Maar eerst even over de smaken, want dankzij deze nieuwe ijsjes komen we ineens veel meer over onze favo snoepjes te weten. Wist je bijvoorbeeld dat Biggetjes druivensmaak hebben? Nooit bij stilgestaan! Het ijs met de smaak van Biggetjes zal in ieder geval naar druiven smaken en een frambozensaus bevatten.

Apekoppen en Yoghurtgums

Waar het ijs met de smaak Apekoppen uit bestaat, dat zal je minder verrassen: banaan met drop. Het ijs dat smaakt naar Yoghurtgums zal een combinatie van aardbei- en citroenyoghurtijs zijn met een frambozensaus. Yummy!

Lees ook
Dit wil je: Aldi komt met Baileys chocolate lavacake

Hier wordt het verkocht

Je kunt de nieuwe ijssmaken al heel snel in huis halen, want ze zijn vanaf volgende week te koop. Volgens de aankondiging die Katja op Facebook deed zal het ijs onder andere te koop zijn bij supermarkten als Hoogvliet, Plus, Vomar, Dirk en Dekamarkt.

1 april

Dat het ijs al zo snel te koop is, dat ontkracht gelijk een hardnekkig gerucht: fans van de snoepjes waren namelijk direct bang dat het hier om een 1 april grap zou gaan. Gelukkig is 1 april pas over ruim twee weken en ligt het ijs al een stuk eerder in de schappen.

Met trots introduceren wij Katja IJs!? Vanaf volgende week verkrijgbaar bij onderstaande supermarkten!

Geplaatst door Katja op Donderdag 11 maart 2021

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Katja