Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kasper knapt keihard af op Bachelorette Gaby: ‘Hoe kún je me dat nou vragen?’

Kasper knapt keihard af op Bachelorette Gaby: ‘Hoe kún je me dat nou vragen?’

Kasper knapt keihard af op Bachelorette Gaby: ‘Hoe kún je me dat nou vragen?’

De meest recente aflevering van ‘De Bachelorette’ was de schokkendste tot nu toe. Er werd gelogen, bedrogen en gehuild. De aanstaande schoonouders stonden op de stoep met een alles verpletterend oordeel over de mannen. Twee potentiële liefdespartners moesten tijdens een slopende rozenceremonie het veld ruimen. Eén van hen zag die eliminatie totáál niet aankomen, maar zegt nu blij te zijn dat Gaby hem de deur wees.

Geen roos voor Kasper

“Ik zag het totáál niet aankomen”, vertelt Kasper Paalman als hem door Indebuurt Enschede gevraagd wordt of hij zijn exit had verwacht. “Ook omdat ik het idee had dat de speeddate met Gaby’s ouders goed ging. De rest van de jongens was daar namelijk niet zo zeker van. Ook over het diner had ik wel een goed gevoel en dan was er natuurlijk nog het gedoe met Jordy en Jethro. Dus nee, ik had niet het idee dat ik werd weggestemd”, biecht hij eerlijk op.

Grote schok

Op het moment zelf was de eliminatie als een klap in het gezicht van Kasper. “Gooodver”, slaakte hij uit terwijl hij voorover boog en met z’n handen op z’n knieën steunde. Hij werd zichtbaar emotioneel tijdens het afscheid en leek zich zelfs bestolen te voelen door Gaby’s ouders, die haar hadden gezegd dat Kasper “niets voor haar was”. Achteraf gezien, is Kasper minder rouwig om zijn vertrek.

‘Dan snap je het dus écht niet’

“Toen we vóór het uitdelen van de rozen één voor één bij Gaby moesten komen, dacht ik wel: wat is dit voor drama? Gaat de juf nu zweepslagen uitdelen? En toen vroeg ze me ook nog of ik altijd wel eerlijk ben geweest. Hoe kun je dát nou vragen? Eerlijkheid is het allerbelangrijkst voor mij. Dat heb ik tijdens elke date tegen haar gezegd. Dan snap je het dus écht niet”, wil hij nogmaals verduidelijken. “Ik was er toen wel een beetje klaar mee. Ik denk dat dit dus een goed moment was om eruit te gaan.” En waar hij stiekem het meest van baalde, was dat hij afscheid moest nemen van de jongens. “Wij hebben zoiets moois met elkaar opgebouwd. Er is zo’n mooie vriendschap ontstaan.”

‘Het is nog niet voorbij’

Of we het grootste drama van de reeks nu achter de rug hebben? Kasper, die onthult dat er in de tussentijd nog geen nieuwe liefde zijn leven is binnengewandeld, verzekert ons van niet. “It’s not over“, lacht hij. “Er gaan nog wel een paar dingen gebeuren ja, als ik de jongens moet geloven.”

Lees ook
Bakken kritiek voor vader Gaby Blaaser na verschijning in ‘De Bachelorette’: ‘Zó denigrerend’

Laatste loodjes

Ook Boy moest in de afgelopen uitzending het toneel verlaten. Ook hij liet na afloop weten blij te zijn dat hij geen roos heeft gekregen. “De kant waar het nu op gaat, past niet bij mij als persoon”, vertelde hij. Inmiddels zijn er nog vier mannen in de race: Jethro, ‘leugenaar’ Jordy, Niek en Joey, met wie Gaby haar eerste zoen deelde in het programma (maar over wiens beroep Gaby’s vader afgelopen week nogal neerbuigend deed).

De volgende aflevering van De Bachelorette zie je woensdag op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

With the squad?#debachelorette #Videoland #Gabyblaaser #boys

Een bericht gedeeld door De Bachelorette S1 ? (@kasperpaalman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Poolboys? #bachelorette #Videoland

Een bericht gedeeld door De Bachelorette S1 ? (@kasperpaalman) op

Bron: Superguide | Beeld: Still