Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe kandidaten Expeditie Robinson 2021 bekend: déze vier BN’ers doen ook mee

Nieuwe kandidaten Expeditie Robinson 2021 bekend: déze vier BN’ers doen ook mee

Nieuwe kandidaten Expeditie Robinson 2021 bekend: déze vier BN’ers doen ook mee

De afgelopen dagen vlogen (en eigenlijk nog steeds) de aanwijzingen voor de kandidaten van Expeditie Robinson ons om de oren. Want wie zijn nu de spelers dit seizoen? Gisteren kwamen er al nieuwe namen bij en we worden getrakteerd op vier extra bekende Nederlanders om te noteren in ons lijstje.

Kandidaten Expeditie Robinson

Voor de tweede keer werden er eerder al wat hints achter gelaten op het Instagram account van het programma. En een paar fanatieke fans konden de namen al ontrafelen. Voor iedereen die nog geen idee had, staan foto’s van de kandidaten nu online.

Sylvana van IJsselmuiden

De eerste van de vier nieuwe deelnemers is Sylvana van IJsselmuiden. Sylvana is presentatrice en kun je onder andere kennen van het online platform Dumpert. Maar ook heeft ze klussen gehad voor XITE, Omrop Fryslân en RTL 4.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

John de Bever

De eerste zanger in het rijtje. Niemand minder dan John de Bever is ook te zien op het eiland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

René van Meurs

Om René van Meurs kunnen we misschien wel gaan lachen. De Nederlands stand-upcomedian en cabaretier stond onder andere op het Amsterdam Comedy Festival in de Melkweg en speelde op Lowlands. Ook was hij te zien in het voorprogramma van Theo Maassen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door René van Meurs (@renevanm)

Sterrin Smalbrugge

De laatste deelnemer die vandaag bekend is gemaakt is Sterrin Smalbrugge. Ze is ecologe en herpetologe (reptielendeskundige) en presenteert een eigen tv-show op Videoland: Repielengek. Je kon haar onder andere spotten in talkshows zoals RTL Late Night en Beau.

Bijna van start

Eind juli werd bekend dat Expeditie Robinson komend seizoen twee keer in plaats van een keer per week op televisie is. De nieuwe reeks is vanwege de coronapandemie dichter bij huis opgenomen: in Kroatië. Het programma, waarin een groep mensen moet overleven op een onbewoond eiland, is al sinds 2000 in Nederland op televisie en wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Gorgels nam de presentatie in 2019 over van Dennis Weening.

Lees ook
Kandidaten Expeditie Robinson: kun jij raden wie het zijn?

Eva van de Wijdeven als bevestigde kandidaat

Afgelopen weekend kwam naar buiten dat actrice Eva van de Wijdeven als kandidaat meedoet aan het programma. In een interview met het AD zei ze over haar voorbereiding: “Je kan je voorbereiden wat je wil, maar het maakt geen zak uit, het lot bepaalt. Wees in het moment, laat de controle los, pas je aan, werk samen, strategieën ontstaan in het moment, kortom: dat is survivallen! Je gaat wel sporten, je maakt je fit. Ik heb wel een toffe survivalcursus gedaan!” Op zondag 29 augustus is de eerste aflevering van Expeditie Robinson te zien op RTL4.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: RTL Beeldbank, Instagram