Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kandidate ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ lijkt volgens kijkers sprekend op Tineke Schouten

Kandidate ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ lijkt volgens kijkers sprekend op Tineke Schouten

Kandidate ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ lijkt volgens kijkers sprekend op Tineke Schouten

Woensdagavond konden fans van ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ weer genieten van een nieuwe aflevering. Dit keer stond de ruzie tussen Louis en Hetty met hun buren John en Marianne centraal, maar kijkers hadden het op Twitter vooral over de kandidate die als twee druppels water op Tineke Schouten leek.

In de nieuwste aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak brengt de rechter een bezoekje aan Louis en Hetty op een recreatiepark in Voorthuizen. Het koppel vindt de schutting van John en Marianne maar niets, gezien deze niet goed op de bodem zou aansluiten. Het gevolg: na iedere regenbui ontstaat er een grote modderpoel volgens de eerste partij. Wat ook niet in de smaak valt bij Louis en Hetty, is de coniferenhaag van de buren die al het zonlicht zou weghouden uit hun tuin. John en Marianne kunnen daarentegen ook wel iets opnoemen wat hen niet zint. Zo zouden Louis en Hetty pestkoppen zijn en zou hun buurman continu een oogje in het zeil houden met behulp van een verrekijker.

Lees ook
Twitter stroomt vol met medelijden voor Ronald uit ‘Married at First Sight’

Tineke, is that you?

De gemoederen lopen hoog op, maar de kijkers van Mr. Frank Visser doet uitspraak hebben vooral oog voor Marianne. Niet alleen was zij degene die zo goed als de hele tijd aan het woord was, ook vinden fans haar verdacht veel lijken op cabaretière Tineke Schouten. Hilarisch! Wat vind jij?

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP