Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is hij tóch niet de ware voor Gaby? Déze kandidaat van ‘De Bachelorette’ is gespot op een datingapp

Is hij tóch niet de ware voor Gaby? Déze kandidaat van ‘De Bachelorette’ is gespot op een datingapp

Is hij tóch niet de ware voor Gaby? Déze kandidaat van ‘De Bachelorette’ is gespot op een datingapp

In de laatste aflevering van ‘De Bachelorette’ zagen we hoe de mannen weer alles uit de kast trokken om het hart van Gaby Blaaser (34) te veroveren. De strijd tussen de mannen begint steeds serieuzer te worden, maar het is nog altijd gissen met wie de blondine er uiteindelijk mee vandoor gaat. Toch lijkt één van de mannen het in elk geval niét te worden. De beste man is namelijk gesignaleerd op een datingapp.

Let op: spoilers!

Op date met Gaby

In de laatste aflevering zagen we hoe Gaby op een romantische date ging met de goedlachse grappenmaker Kasper (26) uit Enschede. Als ze rennend door de regen een plek hebben gevonden om te schuilen, voelt Kasper ‘een bepaalde spanning’. Hij besluit er vol voor te gaan, buigt voorover naar Gaby om haar te zoenen en dan… weet ze niet hoe snel ze haar hoofd moet draaien zodat zijn volle lippen op haar wang belanden. Een typisch gevalletje ‘blauwtje lopen’ dus.

Datingapp

Na de mislukte zoen zag het er al naar uit dat Kasper wellicht niet meer zou worden dan een goede vriend van Gaby. Toch lijkt hij nu ook al zélf te verklappen dat hij weer op de markt is. De Enschedeër is namelijk gespot op de datingapp Bumble en dus hartstikke vrijgezel. Nu zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat het om een nep-profiel gaat, maar bij ons gingen de alarmbellen in elk geval luid rinkelen.

De tekst gaat verder onder het screenshot.

De Bachelorette

In De Bachelorette gaat Gaby Blaaser (34) op zoek naar de liefde. Op een romantische droomlocatie in Zuid-Afrika leerde Gaby in vier weken tijd een groep van achttien vrijgezelle mannen kennen. Via de bekende ‘rozenceremonie’ viel er iedere week een kandidaat af. Een “emotionele rollercoaster”, zo omschrijft Gaby de opnameperiode. “Het was op dat moment mijn hele leven. Je krijgt snel een band, en dan komt er ook heel snel gevoel”, aldus de voormalig GTST-actrice tegenover BuzzE. Afscheid nemen van een van de kandidaten viel haar dan ook zwaar. “Dat zijn moeilijke beslissingen die je moet nemen. Ik droomde daar ook heel veel over.” Zonder te verklappen wat het eindresultaat is, heeft het Bachelorette-avontuur haar hoe dan ook iets opgeleverd. “Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen nu veel meer toe te laten.”

Lees ook
Pijnlijk: Gaby wijst zoen van déze kandidaat keihard af in nieuwe aflevering ‘De Bachelorette’

Succesverhaal?

Of ze de liefde heeft gevonden in De Bachelorette? Op het verlossende antwoord moeten kijkers van het programma nog even geduld hebben, maar in een recent interview líjkt de blondine in ieder geval te hinten op een succesvolle afloop.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aflevering 6 van ‘De Bachelorette’ ?is bijnaaaaaaaaaa te zien bij @videolandonline I can’t wait?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even een zonnige foto op deze dag, want ik ben jarig? HAPPY BDAY TO ME?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morgen een nieuwe aflevering van ‘De Bachelorette’?Het daten gaat beginnen! Zininnnnnn! Ga jij kijken? @videolandonline #DeBachelorette

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: Videoland