Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Na het drama in ‘De Bachelorette’: hoe gaat het nu tussen Jordy en Jethro?

Na het drama in ‘De Bachelorette’: hoe gaat het nu tussen Jordy en Jethro?

Na het drama in ‘De Bachelorette’: hoe gaat het nu tussen Jordy en Jethro?

Je kunt het gerust het drama der drama’s noemen van ‘De Bachelorette’: het moment dat Gaby Blaaser (34) tijdens haar date met Jethro te horen kreeg dat in het huis rond ging dat ze met Jordy zou hebben gezoend. In tranen confronteerde de blondine de overgebleven mannen tijdens de cocktailparty en twijfelde ze aan de oprechtheid van de kandidaten. Dat deed haar besluiten om aan het einde van die aflevering twee mannen naar huis te sturen: Boy en Kasper. Verrassend, want het waren Jordy en Jethro die voor alle ‘ruis’ hadden gezorgd in het huis. Hoe is het nu tussen hen twee?

Let op, spoilers!

Aan het einde van aflevering negen waren het Kasper en Boy die het veld moesten ruimen. Kasper zag de exit dan misschien niet aankomen, maar hij gaf even later toe wel klaar te zijn geweest met De Bachelorette. Boy stond er nog een stuk stelliger in: hij was blíj geen roos te hebben gekregen van Gaby. Een week later moesten opnieuw twee mannen hun koffers pakken en dit keer waren dat wél Jordy en Jethro.

Verkeerde woordkeuze

Dat Jethro tegen Gaby had gezegd dat zij en Jordy gezoend zouden hebben, was volgens Jordy niet verstandig. Hij zegt tegen RTL Boulevard dat het een miscommunicatie was, maar dat Jethro wél beter had na kunnen denken over zijn woordkeuze naar de blondine toe. “Daarmee heeft hij zijn eigen ruiten ingegooid, maar ook die van mij”, aldus de Amsterdammer.

Met de billen bloot

Jethro verklaart tegenover het entertainmentprogramma dat een zoen en een kus naar zijn mening toch echt twee verschillende dingen zijn. Maar hij ziet ook in: “Je hebt er zo veel definities van. Je hoort: ik kus m’n moeder en ik zoen m’n vriendin. Je hoort zo veel verschillende vormen bij mensen, dus ik denk dat het totaal gewoon een miscommunicatie is geweest. En los daarvan: Gaby gooide mij voor de leeuwen op dat moment en dan moet je met de billen bloot. Ja, jongens, ik heb het gezegd maar ik heb mezelf er niet door in een luxepositie gebracht.”

Tijdje geen contact

Jordy geeft toe dat hij Jethro “tot op een zekere hoogte” het wel kwalijk neemt. Er is dan ook een tijdje geen contact geweest tussen beiden, zo vertelt Jordy. “Natuurlijk vanwege wat er gebeurd was, ik had mezelf een beetje teruggetrokken en was toch wel op een bepaalde manier gekwetst van: wat flik je me nou? We hebben dat wel kunnen uitspreken en een beetje zand erover gedaan.”

Samen ‘De Bachelorette’ gekeken

Inmiddels kunnen de twee wel weer met elkaar door één deur en zijn ze zelfs bij elkaar over de vloer geweest. “Jordy is gisteren bij mijn ouders thuis geweest. We hebben toen samen aflevering tien gekeken”, aldus Jethro. “Good vibes only op dit moment.”

Lees ook
Bakken kritiek voor vader Gaby Blaaser na verschijning in ‘De Bachelorette’: ‘Zó denigrerend’

Wie o wie?

Met het vertrek van Jordy en Jethro zijn alleen Niek en Joey nog in de race om het hart van Gaby te veroveren. Met beide mannen gaat de blondine op een 24-uursdate. Jordy reageerde gisteren op zijn vertrek uit De Bachelorette, maar sloot af met een paar verwarrende woorden. Is hij dan tóch degene die er uiteindelijk – ondanks zijn exit – met Gaby vandoor gaat?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog meer drama dan in GTST. Bekijk de hele video via link in bio. ? #rtlboulevard #debachelorette #videoland

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still, Instagram