Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Niét vies van spotlights: Jordy uit ‘De Bachelorette’ heeft héél wat ‘bekende’ familieleden

Niét vies van spotlights: Jordy uit ‘De Bachelorette’ heeft héél wat ‘bekende’ familieleden

Niét vies van spotlights: Jordy uit ‘De Bachelorette’ heeft héél wat ‘bekende’ familieleden

Dat ‘De Bachelorette’ niet het eerste programma is waar Jordy aan meedoet, weten we inmiddels. Met een deelname aan een andere show deed hij ook al zijn best om onder de aandacht te komen. En hij blijkt niet de enige te zijn binnen de familie die niet vies is van de spotlights. Zo weten we dat zijn moeder óók geen onbekende is van de Nederlandse televisie, maar daarmee houdt het niet op.

‘De Bachelorette’-Jordy

Waar Jordy in eerste instantie niet het type is waar Gaby Blaaser (34) op zou vallen, lijkt de kandidaat van De Bachelorette toch goed op weg om haar hart te veroveren. Te zien is immers dat hij met steeds minder mannen overblijft in Zuid-Afrika en de kans steeds groter wordt dat de blondine uiteindelijk voor hem zal kiezen.

Bekende familieleden

Met zijn deelname aan De Bachelorette kan Jordy rekenen op een hoop media-aandacht, iets waar zijn moeder ook mee te maken heeft gehad toen ze te zien was in Utopia 2. Maar wat blijkt? Jordy heeft nóg een familielid dat nog veel vaker op televisie te zien is. Sylvana Simons (49) is namelijk de nicht van zijn vader… en óók hem heb je al weleens voorbij kunnen zien komen op de buis. Jordy’s vader deed namelijk met zijn nicht mee aan Dance Dance Dance. In 2015 was het duo in de RTL-show te zien, maar helaas kwam het koppel niet verder dan de derde aflevering.

De tekst gaat verder onder de video’s.

Nóg een bekende in ‘De Bachelorette’

Waar een deelname aan De Bachelorette voor de meeste kandidaten een nieuwe ervaring was met alle camera’s om zich heen, deed Jordy dus al mee aan een ander programma. Overigens is hij niet de enige deelnemer van de liefdesshow die vaker op tv is geweest. Ook Ritchie was eerder al te zien in een andere serie.

Lees ook
Serieuze concurrentie voor Joey? Gaby zoent met déze man in nieuwe aflevering ‘De Bachelorette’

De Bachelorette

In De Bachelorette gaat Gaby Blaaser (34) op zoek naar de liefde. Op een romantische droomlocatie in Zuid-Afrika leert Gaby in vier weken tijd een groep van achttien vrijgezelle mannen kennen. Via de bekende ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een kandidaat af. Een “emotionele rollercoaster”, zo omschrijft Gaby de opnameperiode. “Het was op dat moment mijn hele leven. Je krijgt snel een band, en dan komt er ook heel snel gevoel”, aldus de voormalig GTST-actrice tegenover BuzzE. Of ze uiteindelijk de liefde heeft gevonden, is nog even afwachten. Toch leek Gaby onlangs al wel te hinten op een goede afloop.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zit jij al klaar voor aflevering 8 van ‘De Bachelorette’? Bijna te zien bij @videolandonline ?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bron: Superguide.nl | Beeld: RTL Beeldbank, Instagram