Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jippiejajee: Heel Holland Bakt komt met een kids-versie

Jippiejajee: Heel Holland Bakt komt met een kids-versie

Jippiejajee: Heel Holland Bakt komt met een kids-versie

We smullen elke week weer van nieuwe afleveringen van Heel Holland Bakt met de olijke André van Duin, Robèrt die vooral op de ‘dekjorasjies’ let en natuurlijk de creaties van de kandidaten die je doen watertanden. Goed nieuws voor alle bakfans, want er is een kids-versie van Heel Holland Bakt in aantocht. 

Dat zegt omroep Max-baas Jan Slagter maandag in RTL Boulevard. Het programma zal uitgezonden worden op NPO3. In december vertelde Slagter aan het AD over zijn wens om een kinderversie van het populaire bakprogramma te maken. ‘Kinderen met hun ouders of grootouders, dat zie ik voor me. Want kinderen vinden bakken ontzettend leuk’, aldus Slagter.

 

Lees ook: ‘Heel Holland Bakt’-kijkers in de war: huh, de over-the-top-taarten zijn te veel over the top?

Copycat

Heel Holland Bakt is een televisieprogramma van Omroep MAX, gebaseerd op het Britse The Great British Bake-Off. Op dit moment wordt het zevende seizoen alweer uitgezonden. Tijdens de halve finale afgelopen week moest Pauline het veld ruimen. Dat betekent dat Esther, Anouk en Jeanette in de finale staan. Anouk werd voor de derde keer uitgeroepen tot meesterbakker. Volgende week zien we of ze ook de winnaar wordt van dit seizoen, of dat ze verslagen wordt door Esther of Jeanette. 

Wanneer de kids-versie van Heel Holland Bakt te zien zal zijn is nog niet bekend.

 

Lees ook: Dit zijn de 3 finalisten van Heel Holland Bakt, en dit vindt Twitter van de bakkers

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Omroep Max