Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wacht eens even, hadden Jennifer Aniston en David Schwimmer (a.k.a. Rachel en Ross) in het echt ook een relatie?

Wacht eens even, hadden Jennifer Aniston en David Schwimmer (a.k.a. Rachel en Ross) in het echt ook een relatie?

Wacht eens even, hadden Jennifer Aniston en David Schwimmer (a.k.a. Rachel en Ross) in het echt ook een relatie?

“We were on a break!” Of toch niet? Dat is de grote vraag die ‘Friends’-fans (en niet ‘Friends’-fans) na al die jaren nog steeds bezighoudt. Uiteindelijk kwamen Ross en Rachel – gelukkig – weer bij elkaar, maar deze liefde blijkt niet alleen geregisseerd te zijn geweest. Want wat blijkt? Buiten set-life om lieten de twee elkaar ook niet koud.

Jennifer Aniston en David Schwimmer

Dit soort van shocking news delen Jennifer Aniston en David Schwimmer in de Friends-reünie. De acteurs vertellen ‘een hele erge crush’ op elkaar te hebben gehad tijdens het filmen van het eerste seizoen van de serie in 1994. Zo heel veel hoefden ze dus niet eens te acteren…

Ross en Rachel, Rachel en Ross…

Tijdens de Friends-reünie vertellen de acteurs dat de gevoelens zelfs zo sterk waren dat ze bijna een relatie kregen dat jaar. Presentator van de reünie James Cordon wist deze onthulling bij hen te ontfutselen, door zijn slimme vraagstelling. “Ik had het idee dat de romantiek tussen Ross en Rachel niet alleen op het witte doek plaatsvond”, zei hij met een knipoog.

Echte gevoelens

Het resultaat op zijn statement was zoals gehoopt. David Schwimmer reageerde: “Ehm, ja. In het eerste seizoen had ik echt veel gevoelens voor Jen.” Hierop antwoordde Jennifer: “Ja, die gevoelens waren wel wederzijds.” Toch deden Jen en David nooit iets met die gevoelens, vertelt de actrice.

Lees ook
Ein-de-lijk! ‘Friends’-reünie is in première gegaan en op déze Nederlandse zender kun je ’m kijken

Eerste zoen

“Eerlijk gezegd, ik herinner me dat ik een keer tegen David zei dat het zo raar zou zijn als we voor het eerst zouden zoenen op televisie. Maar dat gebeurde wel!”, herinnert ze zich. “We hebben dus maar al onze liefde voor elkaar in de karakters Ross en Rachel gestopt”, besluit de actrice. En zo geschiedde, want uiteindelijk ebden de gevoelens weg en bleven – en zijn ze nog altijd – goede vrienden. Dromen staat vrij, dus beeld je maar even in als ze toch samen waren gekomen en in ’t écht getrouwd waren. Could it BE any cuter?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: VIVA | Beeld: Brunopress