Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jarig in augustus? Dan beschik jij over deze prachtige eigenschappen

Jarig in augustus? Dan beschik jij over deze prachtige eigenschappen

Jarig in augustus? Dan beschik jij over deze prachtige eigenschappen

Ben jij in augustus geboren? Grote kans dat de meeste mensen op vakantie zijn wanneer jij je feestje geeft. Maar wees niet getreurd dat je in deze maand geboren bent. Mensen die augustus als geboortemaand hebben, hebben een heleboel prachtige eigenschappen. Hieronder vertellen we de meest bijzondere eigenschappen van augustus-baby’s. 

Ras-optimist

Het glas zou bij jou nooit halfleeg zijn. De mensen om je heen zullen je beschrijven als het zonnetje in huis. Uit een onderzoek is gebleken dat mensen die in augustus geboren worden positief zijn ingesteld, omdat ze als baby meer vitamine D hebben binnengekregen. Door die vitamine D zijn ze ook minder snel depressief.

Charismatisch

Mensen die in augustus geboren worden zijn charismatisch, als we de astrologie mogen geloven. Volgens de sterren zijn ze ook zelfverzekerd, trots en echte doorzetters. Op dit rijtje eigenschappen mogen augustus-baby’s echt wel trots zijn.

Rationele denkers

Maar er zijn nog veel meer prachtige eigenschappen. Zo zijn mensen die in augustus geboren zijn echte doener, maar het zijn ook rationele denkers. Zo zouden ze niet snel een impulsieve beslissing nemen, waardoor ze dus ook geen grote fouten zullen maken. Grote kans dat mensen ook snel naar jou toe komen voor een goed advies.

Hopeloze romanticus

Jij zwijmelt weg bij iedere romantische komedie en gelooft – zelfs als je vrijgezel bent – in ware liefde. Mensen omschrijven je soms als een hopeloze romanticus, maar jij bent serieus als het op de liefde aankomt. Heb jij jouw prins op het witte paard ontmoet? Dan laat je hem ook niet meer zomaar gaan.

Jij gelooft in ware liefde. Ook zwijmel je weg bij iedere romantische komedie. Mensen zullen je soms omschrijven als een hopeloze romanticus. Toch ben je serieus als het op de liefde aankomt. Heb jij de liefde van je leven ontmoet? Dan zul je die niet snel laten gaan.

Lees ook
Good to know: déze eigenschappen bezit je als je een goede vriendin bent

Betrouwbaar

Ook ben jij een hele goede en betrouwbare vriendin. Je zult altijd voor jouw beste vrienden klaarstaan. Ook ben je attent en zorgzaam. Dat andere gelukkig zijn vind je erg belangrijk. Vrienden kunnen echt op jou bouwen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Pexels