Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is jouw kind een kleine Rembrandt?

Is jouw kind een kleine Rembrandt?

Is jouw kind een kleine Rembrandt?

De feestdagen staan weer voor de deur. Maar wat is nou een leuk én verantwoord cadeau? Ouders en kinderen testten Picture Perfect van Crayola, een cool apparaatje waarmee je kind echt alles kan natekenen.


Hoe werkt het?

Met de Picture Perfect van Crayola kunnen kinderen vanaf acht jaar alles natekenen wat ze maar willen. De Picture Perfect projecteert een beeld van een 2D- of 3D-product en je kleine Rembrandt kan aan de slag. Met behulp van de fotofilter worden foto’s eenvoudig omgezet in lijntjes. Dit lukt zelfs met beelden van smartphones en tablets! Dankzij het handige opvouwsysteem kan de Picture Perfect overal mee naartoe. Een perfect cadeau dus voor je kind om z’n fantasie de vrije loop te laten. Picture Perfect is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015!picture perfect

Heel erg leuk, ik wilde het meteen proberen,’ zegt Jills dochter.

 

Wat vinden kinderen ervan?

Tien meisjes en jongens tussen de acht en tien jaar mochten samen met hun ouders de Picture Perfect uitgebreid uitproberen. De algehele mening over Picture Perfect is heel positief. En bovendien vinden alle ouders dat hun kind zijn of haar creativiteit kwijt kan en dat de fantasie wordt vergroot. Ook de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van de tekenhulp wordt zeer gewaardeerd.

‘Een heel erg leuk product, omdat je alles kunt natekenen wat je wilt,’ is de mening van Linda (35) én haar zoon.

Bron testresultaten: hettestpanel.nl