Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het is bevestigd! Er komt een nieuw seizoen Will & Grace

Het is bevestigd! Er komt een nieuw seizoen Will & Grace

Het is bevestigd! Er komt een nieuw seizoen Will & Grace

Sinds het verkiezingsfilmpje dat de cast van Will & Grace in september maakte, was het gerucht niet van de lucht. Komt er een nieuw seizoen van onze favoriete serie? Eind oktober zouden anonieme bronnen aan Amerikaanse entertainmentsite E!News hebben laten weten dat er wel degelijk over gesproken werd en gisteren was er  dan eindelijk de definitieve bevestiging van NBC!

Het zou gaan om een gelimiteerd seizoen van 10 afleveringen, dat zei Eric McCormack (Will) eerder vandaag in TV Insider. “Het maken van het verkiezingsspotje was zo geweldig om te doen. En de respons was zo enorm. Regisseur Jimmy Burrows en de decormakers slaagden erin het een echte aflevering te laten lijken. Dus toen kwam NBC terug met de vraag: ‘komt er meer van dit?’. Dat leidde tot een soort van onderhandelingen over een gelimiteerd seizoen van tien afleveringen,” zei de Canadese acteur.

Toekomst

Als je had gehoopt direct een datum in je agenda te kunnen noteren, moeten we je helaas teleurstellen. Volgens McCormack zal het nog wel even duren voor het zover is. “Ik ben nu de enige acteur met een vaste serie (Eric speelt de rol van FBI-agent Grant MacLaren in Netflixserie Travelers, red.), maar de andere drie kunnen elk moment een eigen serie krijgen. Dus het wordt moeilijk plannen, maar we zijn er zeker allemaal erg voor in.”

Vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen nauwlettend voor je in de gaten – dus watch this space!

 

‘Lees ook:

Bron: TV Insider, RTL Boulevard