Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Interieur ideeën voor in de gang

Interieur ideeën voor in de gang

Interieur ideeën voor in de gang

In de gang willen we vaak veel spullen kwijt. Een jas, sjaal, schoenen of tas… Iets met opbergruimte is dus erg handig. Of extreem clean, door het een en ander weg te werken in kasten en achter deuren en van je gang een mooie serene ruimte te maken. Flair tipt een paar interieur ideeën voor in de gang! 

Houten bankje

Een houten bankje in de gang zorgt voor sfeer en is bovendien ook extreem handig om je tas of sjaal op te gooien. Of om op te zitten om je schoenen aan te trekken. Plaats er een mooie vaas naast met takken, of hang erboven haakjes voor jassen…

Patroontegels

Sommige ruimte lenen zich ideaal voor het spelen met een patroontegel vloer, zoals de gang! In deze meestal kleine en smalle ruimte is het super leuk om uit te pakken met een opvallende vloer. Zo geef je de ruimte in één klap karakter.

Een vloerkleed

In de gang zien we vaak een mat liggen bij de deur, maar een ander idee is om een lang en smal vloerkleed te kiezen. Een kleed in de gang heeft vaak iets extra’s en wordt de hal of gang echt een ruimte op zichzelf.

Decoratie aan het einde

Het inrichten van de gang kan soms lastig zijn, want er moet voldoende loopruimte over blijven. Daarom is de wand het meest geschikt om aan te pakken. Met name de murr aan het einde van  de gang is ideaal om te decoreren met iets moois! Een spiegel, kunst, één of meerdere fotolijsten… Denk er goed over na, want het is natuurlijk wel iets waar jij en je gezin dagelijks tegen aan kijken.

 

Wat is jouw tip?

Lees ook: