Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het huishouden van Floor

Het huishouden van Floor

Het huishouden van Floor

Ben jij die ijverige huisvrouw die elke week echt álles doet? In Het huishouden van is een Flair-lezeres eerlijk over haar huishouden. Deze week: Floor uit Den Haag

Naam: Floor Zoet

Leeftijd: 26

Partner: Sanne Verhoef (32)

Kinderen: Nee, wel twee tijgers.

Woonplaats: Den Haag

Werk: Communicatiemedewerker bij de overheid

Wij wonen in een jaren 30 wonen in Den Haag. Tien minuten fietsen van het centrum en een fijne rustige wijk. Alles is in de buurt. Ons huis is gezellig ingericht met persoonlijke dingetjes door het huis heen. Ik ben bij Sanne in komen wonen dus met de inrichting heb ik in eerste instantie niet veel te maken gehad maar gelukkig hebben wij een grote overeenkomst hierin. Ik ben alleen meer van de donkere kleuren en zij van de lichte, maar ik woon er zelf ook erg prettig! De afgelopen jaren zijn er wel steeds meer dingen bijgekomen die we samen hebben uitgezocht. We hebben geen kinderen maar wel twee grote tijgers die rondstampen in huis. Er sneuvelen wel eens wat dingetjes, dus echt dure items staan niet los in de woonkamer.

Huishoudenvan-slaapkamer&ee

Wij hebben gelukkig de luxe dat er iemand elke week komt om het huishouden op orde te brengen. Daardoor zijn we er zelf niet veel tijd aan kwijt. Elke dag even afwassen en koken, en de rotzooi van de katten opruimen. Maar dat is niet meer dan een half uur per dag, het koken buiten beschouwen gelaten.

Samen door de supermarkt slenteren

Ik doe de afwas, boodschappen en het koken. Sanne doet de was, het vuilnis en de katten. We wisselen nog wel eens met het koken, als Sanne bijvoorbeeld vrij is kookt zij. En ook zo met de katten. Sinds een paar weken doen we op zondag samen boodschappen, kan ik erg van genieten. Lekker slenteren door de supermarkt. De boodschappen zijn voornamelijk biologisch. We eten beide geen vlees en hebben daarnaast nog een groot aantal beperkingen binnen ons eten, het is dus erg belangrijk dat het eten wat we binnenkrijgen zo gezond mogelijk is. Dit is wel wat duurder dan boodschappen doen bij de gewone supermarkt maar het is het wel waard.

Ook onze schoonmaakproducten zijn ecologisch. We gebruiken zoveel mogelijk van het merk Ecover, deze middelen zijn biologisch afbreekbaar. We letten wel op bij wat we gebruiken, de katten likken ook wel eens aan de vloer en we willen niet dat ze dan gevaarlijke stoffen binnenkrijgen.

Huishoudenvan-koffiee&gitaa