Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hilarisch: bij dit warenhuis scoor je een geniaal hotdogpak voor jouw trouwe viervoeter

Hilarisch: bij dit warenhuis scoor je een geniaal hotdogpak voor jouw trouwe viervoeter

Hilarisch: bij dit warenhuis scoor je een geniaal hotdogpak voor jouw trouwe viervoeter

Het duurt misschien nog even tot Halloween weer voor de deur staat. Als je het viert, ben je dan waarschijnlijk ook nog lang niet bezig met de outfit die je dan aan gaat trekken. Een ideetje voor je hond hebben we in ieder geval al wél. Bij HEMA vind je namelijk een hilarisch hotdogpak, dat jouw trouwe viervoeter verandert in het welbekende broodje die je bij het oer-Hollandse warenhuis scoort. Enne, daarmee wil je niet eens wachten tot de angstaanjagende feestdag toch?

Hotdogpak voor je hond

Als je niet vies bent van een verkleedfeestje met jouw huisdier, ben je bij HEMA aan het juiste adres. Daar vind je namelijk een heus hotdogpak voor je hond, dat je scoort voor slechts een tientje. Let wel: dit pakje is helaas niet voor alle honden weggelegd. Het kostuum beschikt over klittenband waarmee het versteld kan worden, maar voor een chihuahua zal het veel te groot zijn. Een Deense Dog gaat er dan weer nooit van zijn leven in passen. Wat voor een hond ‘m dan wel kan dragen? Volgens HEMA zelf is het hotdogpak geschikt voor “een flinke Jack Russel”.

Lees ook
Oppassen geblazen: dít is waarom je moet uitkijken met teken- en vlooienmiddeltjes voor je huisdier

Geweldige cadeautip

Zelf geen hond? Of iemand die nog geen hotdogpak heeft voor zijn huisdier? Dan is dit het ideale cadeau voor de dierenliefhebber. En we zeiden het net al even: voor slechts tien euro tik je ‘m op de kop. Het enige ding is dat-ie online helaas uitverkocht is, maar wie weet vind je ‘m nog bij een filiaal bij jou in de buurt. Rennen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Favorflav | Beeld: Instagram, Rufio the sausage