Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Instant kippenvel: déze gloednieuwe horrorfilm met Michiel Huisman komt binnenkort online uit

Instant kippenvel: déze gloednieuwe horrorfilm met Michiel Huisman komt binnenkort online uit

Instant kippenvel: déze gloednieuwe horrorfilm met Michiel Huisman komt binnenkort online uit

De tijd waarin we momenteel leven, is natuurlijk allesbehalve leuk maar van allerlei kanten worden we geholpen om er het beste van te maken met z’n allen. Zo besloten de makers van ‘Mocro Maffia’ in tijden van de coronacrisis het tweede seizoen van de hitserie eerder online te zetten, doet Pathé iedere dag een code cadeau waarmee je een gratis film kunt kijken én kondigde Linda de Mol (55) onlangs aan het bioscoopsucces ‘April, May en June’ online aan te bieden. En daar blijft het voorlopig niet bij: óók de nieuwe Amerikaanse horrorfilm met Michiel Huisman (38) komt on demand uit.

Michiel Huisman in ‘The Other Lamb’

The Other Lamb, een nieuwe Amerikaanse horrorfilm met Michiel Huisman in de hoofdrol, komt 30 april rechtstreeks ‘on demand’ uit. De film zal eerst twee weken op Picl te zien zijn, het online platform van de Nederlandse filmtheaters. Vanaf 13 mei is The Other Lamb ook te zien via andere on demand-kanalen, zoals Pathé Thuis. Dat heeft distributeur September Film dinsdag bekendgemaakt.

Niet de enige

De Nederlandse bioscopen zijn momenteel gesloten; daarom worden veel titels voortijdig of rechtstreeks ‘on demand’ uitgebracht. Dit gebeurt komende week bijvoorbeeld ook met J’accuse, de omstreden nieuwe film van regisseur Roman Polanski.

The Other Lamb

The Other Lamb speelt zich af in een zelfvoorzienende gemeenschap in het bos waar mensen geen gebruik maken van moderne technologie. Shepherd (Huisman) is de leider en mentor van de groep die in zijn geheel uit vrouwen bestaat. De tiener Selah begint echter naarmate ze volwassen wordt last te krijgen van bloedige visioenen waardoor zij nut en noodzaak van de gemeenschap in twijfel begint te trekken.

Lees ook
Social distancing filmavond met de meiden: bioscoophit ‘April, May en June’ vanaf nú online te zien

Carrière in de VS

De horrorfilm kwam begin april in Amerika uit en kreeg daar goede kritieken. Huisman woont en werkt al jaren in de Verenigde Staten. Recent was hij te zien in de Neflix-hit The Haunting of Hill House en de romantische dramafilm The Guernsey Literary Society.

Bekijk hieronder de trailer van ‘The Other Lamb’:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: still