Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een kersverse bingefavoriet: het oude Hollywood komt tot leven in deze nieuwe Netflix Original

Een kersverse bingefavoriet: het oude Hollywood komt tot leven in deze nieuwe Netflix Original

Een kersverse bingefavoriet: het oude Hollywood komt tot leven in deze nieuwe Netflix Original

Het Hollywood van de jaren vijftig heeft iets magisch. En precies dat Hollywood wordt op waanzinnige wijze weer tot leven gewekt in een gloednieuwe Netflix-serie van de maker van ‘American Horror Story’ en ‘American Crime Story’. Na het zien van de trailer vermoeden we dat het één van de beste producties van het jaar zal worden en gelukkig één waar we niet lang op hoeven te wachten.

Hollywood met een twist

De nieuwe miniserie, weinig verrassend Hollywood getiteld, verschijnt al op 1 mei bij de streamingsdienst. De serie draait om een groep ambitieuze acteurs en filmmakers die het vlak na de Tweede Wereldoorlog proberen te maken in ‘Tinseltown’. Ze willen koste wat het kost hun dromen waarmaken in Hollywood, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. De personages krijgen namelijk te maken met oneerlijke vooroordelen over ras, geslacht en seksualiteit. In de serie zien we ook wat er zou zijn gebeurd als bepaalde machtsdynamieken in die tijd waren uitgeroeid. What if you could rewrite the story?

Veelbelovende cast

Producer Ryan Murphy, die ook verantwoordelijk is voor de kijkcijfersuccessen American Horror Story en American Crime Story, heeft een enorm blik aan topacteurs opengetrokken. Zo bestaat de cast uit Darren Criss (Glee, American Crime Story), Jim Parsons (The Big Bang Theory), David Corenswet (The Politican), Holland Taylor (The Truman Show), Queen Latifa (Chicago) en Dylan McDermott (American Horror Story).

Lees ook
Driedubbel gestoord en rete spannend: dít is de trailer van ‘Dirty John’ seizoen 2

Meeslepend spektakel

Netflix heeft deze week de volledige trailer vrijgegeven van Hollywood, dat volgende week in zeven delen verschijnt. En die is meteen behoorlijk meeslepend. Het ziet er prachtig uit en lijkt allesbehalve een oppervlakkige wegkijker. We kunnen niet wachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still