Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hoera! ‘Oh oh Cherso’ krijgt na vijf jaar een gloednieuw seizoen!

Hoera! ‘Oh oh Cherso’ krijgt na vijf jaar een gloednieuw seizoen!

Hoera! ‘Oh oh Cherso’ krijgt na vijf jaar een gloednieuw seizoen!

Herinner jij je Barbie, Jokertje en Sterretje nog? Zes jaar geleden leerden we hen kennen als de losbollen uit Den Haag die erop los feestten, zopen en flirtten in het Griekse Chersonissos. En er is goed nieuws! De ‘Oh Oh’-serie krijgt na een pauze van vijf jaar een vierde seizoen met nieuwe Den Haagse feestneuzen.

Na ‘Oh Oh Cherso’ in 2010, ‘Oh Oh Tirol’ én ‘Oh Oh Cherso’ in 2011 en een opgenomen Vlaamse versie van ‘Oh Oh Cherso’ die nooit de Vlaamse huiskamers bereikte, komt er nu een nieuw seizoen ‘Oh Oh Cherso’ met een gloednieuwe Den Haagse, feestgrage cast

“Ik PAK ZELFS EEN BOUVIER MET LIPPENSIFT”

In november van dit jaar nog zal je een gloednieuwe ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’-cast kunnen zien feesten, drinken en allerlei onzedige dingen doen op het Spaanse Mallorca. Met quotes als ‘Ik pak zelfs een bouvier met lippenstift. Dat maakt me allemaal niet uit.’ en ‘Ik heb sowieso twee vaste wijven die ik iedere week wel saus.’, belooft het alvast een mooi en bovenal leerrijk seizoen te worden.

Vanaf dinsdag 8 november kan je op RTL 5 de knotsgekke avonturen van de feestende Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Genieviève, Angelica en Simone volgen. We kijken er naar uit!

Tekst: Robine van Tilburg

Lees ook:

Barbie viert verjaardag dochter met emotioneel bericht

Nostalgie: TV series uit de jaren 90 waar we allemaal voor thuis bleven!

Shocking: André Hazes Jr. doet heftige uitspraak over band met familie