Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hoera! Kinderkamerstylist.nl van onze kidsblogger Jolien bestaat 5 jaar!

Hoera! Kinderkamerstylist.nl van onze kidsblogger Jolien bestaat 5 jaar!

Hoera! Kinderkamerstylist.nl van onze kidsblogger Jolien bestaat 5 jaar!

De webshop Kinderkamerstylist.nl van onze kidsblogger Jolien bestaat 5 jaar! Een goede reden om haar en haar website in de spotlight te zetten. Jolien schrijft maandelijks een blog voor onze website over leuke, creatieve voorbeelden van de styling of producten voor in de kinderkamer. Het 5-jarig bestaan van Kinderkamerstylist.nl viert zij onder andere met een vernieuwde website en superleuke winacties, dus lees snel verder!

5 jaar

Jolien begon 5 jaar geleden met het geven van kinderkameradvies. Haar blog was vooral bedoeld om potentiële klanten geïnteresseerd te maken. Maar al snel werd duidelijk dat de meeste mensen heel goed zélf hun kinderkamer kunnen inrichten. Zolang ze maar leuke, creatieve voorbeelden hebben.

Nu zijn de kinderkameradviezen vooral belangrijk als input voor de blog en de vele voorbeeldkamertjes. Ondertussen heeft kinderkamerstylist.nl bijna 50.000 bezoekers per maand, meer dan 10.000 likes op Facebook en ruim 24.000 volgers op Pinterest!

Wat is kinderkamerstylist.nl

Op Kinderkamerstylist.nl krijg je gratis advies voor de inrichting van een babykamer of kinderkamer. Je vindt er onder andere een schat aan leuke voorbeeldkamertjes, elke week een blog met inspiratie en ideeën en allerlei bijzondere, gratis ‘DIY’ (Do It Yourself)

Nieuwe website

Sinds begin dit jaar is het aantal mobiele bezoekers groter dan het aantal gewone bezoekers. Daarom vond Jolien het hoog tijd voor een nieuwe website die mobiele apparaten ook goed voor de dag laat komen. Door vernieuwing van de website is alles nu makkelijker te bekijken op de meeste mobielen apparaten. En nieuwe bezoekers van de site maken in juli kans op leuke prijzen!

Vrijdag 7 augustus staat er weer een nieuwe blog van Jolien online voor Flair. Haar laatste blogbericht lees je hier.

Winnen!

Om het 5-jarig bestaan te vieren geeft kinderkamerstylist.nl in de maand juli 5 weken lang prachtige kinderkamerproducten weg. Dat doet ze in samenwerking met een aantal aangesloten webshops. Kijk op de speciale actiepagina om mee te doen en win!