Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít gebeurt er met alle ‘Heel Holland bakt’-taarten na de uitzending

Dít gebeurt er met alle ‘Heel Holland bakt’-taarten na de uitzending

Dít gebeurt er met alle ‘Heel Holland bakt’-taarten na de uitzending

In ‘Heel Holland Bakt’ komen elke week de mooiste creaties voorbij: van de ringtaartjes tot de bavarois-bombes. Maar door de muizenhapjes die Janny en Robèrt nemen, raken de baksels natuurlijk niet op. Wat gebeurt er dan met de overgebleven lekkernijen?

Wat gebeurt er met de taarten?

Een trouwe fan van het programma vroeg zich dit al een lange tijd af. Janny en Robèrt houden het namelijk altijd bij een klein stukje gebak en ook presentator André van Duin stort zich niet op al het lekkers. Ook wij zijn nieuwsgierig geworden, wat gebeurt er met die taarten?

Verlossend antwoord

Voor alle kijkers van het bakprogramma is er nu een verlossend antwoord. De makers van Heel Holland bakt zijn namelijk teruggekomen op de dringende vraag op hun twitteraccount:

Mee naar huis

Ook de rest van de crew mag dus mee smikkelen en de bakkers mogen elkaar beoordelen op hun kunsten. Als alle zoetigheid dan nog niet op is, wordt het ingepakt en mee naar huis genomen.

Lees ook:
‘Spannende molactie’ in Heel Holland Bakt zorgt voor hilariteit op social media

Finale

Onder het toeziend oog van 3,5 miljoen kijkers mochten Elizabeth, Thijs en Eric zich vorige week officieel de finalisten van het achtste seizoen noemen. Wordt het Elizabeth die al twee keer op een rij meesterbakker werd? Of toch Thijs of Eric die elke keer de jury het water in de mond laten lopen? Zondag 14 februari weten we eindelijk wie de nieuwe winnaar van dit seizoen is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter & AD | Beeld: Omroep MAX