Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > HEMA komt met ideaal item voor Koningsdag: koelrugzak met kraantje voor 3 (!) liter wijn

HEMA komt met ideaal item voor Koningsdag: koelrugzak met kraantje voor 3 (!) liter wijn

HEMA komt met ideaal item voor Koningsdag: koelrugzak met kraantje voor 3 (!) liter wijn

HEMA heeft iets nieuws in het assortiment en het is fantastisch. Dit moet jij echt hebben voor Koningsdag! Het is namelijk een koelrugzak waar een 3 liter zak wijn in past. Dat betekent: de hele dag gekoelde wijn binnen handbereik. Do we need to say more? 

Geschikt voor Koningsdag

HEMA oppert zelf dat de rugzak gebruikt kan worden voor op het strand, in het park of als je naar een BBQ gaat. Dat is zeker zo, maar onze eerste missie met deze rugzak is sowieso Koningsdag. Want de rood-wit-blauw-oranje strepen maken de rugzak extra geschikt en feestelijk voor de verjaardag van de koning.

Lees ook
Rennen naar de Action: schattige tuinbeeldjes met onesies aan (dit moet je zien om te begrijpen)

Wijn met kraantje

Wat is er nou zo speciaal aan een koelrugzak, denk je misschien? Deze is speciaal bedoeld voor de 3 liter zakken wijn die de HEMA ook verkoopt. Die wijnzakken passen precies. En bovendien zit er aan de zijkant van de rugzak een kraantje, zodat je easy peasy je bekertje vol kan laten lopen. Nogmaals: do we need to say more?

Voor €12,50 shop je ‘m. Dat vinden wij een heel goede deal!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HEMA | Beeld: HEMA, Getty Images