Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Helaas! ‘De Zomer Voorbij’ komt niet terug op televisie!

Helaas! ‘De Zomer Voorbij’ komt niet terug op televisie!

Helaas! ‘De Zomer Voorbij’ komt niet terug op televisie!

Iedere zomer is het weer een feestje, met het muzikale programma ‘De Zomer Voorbij’ van Jan Smit en de 3 J’s. Stiekem konden we al niet meer wachten op het volgende seizoen, maar nu blijkt dat het zomerprogramma stopt!

Tien seizoenen
Jan Smit vertelde dit zojuist in een radio-interview op 100%NL aan dj Colin Banks. “We hebben tien jaar lang tien seizoenen gemaakt met zijn allen. Vorig jaar naar aanleiding van het overlijden van Jaap Buijs konden we niet mee. Dat was wel het moment waarop we allemaal zeiden: luister, we hebben nu honderd afleveringen gemaakt. We hebben bijna alle Nederlandse artiesten voorbij zien komen”, legt Jan uit.

Nieuwe stap
In het interview legt hij in alle eerlijkheid uit hoe de vork in de steel zit. “Op een gegeven moment heb je alles wel gehad. Hoe leuk het ook was, ik denk dat we allemaal toe zijn aan een nieuwe stap. Laten we iets nieuws bedenken. Met kerst hebben we O denneboom gehad. Dat was een soortgelijk idee, met een andere insteek en andere mensen. Dat is nu leuker om te doen.” Of dat programma wél terug zal keren op NPO3 is nog niet duidelijk ”Over twee weken gaan we weer met AVROTROS overleggen over allerlei programma’s, dus ook over O denneboom,” aldus Jan Smit.

Muzikale trips
In het succesvolle zomerprogramma ‘De Zomer Voorbij’, reisde Jan Smit met de band de 3J’s naar allerlei plekken van de wereld, in gezelschap van allerlei Bekende Nederlanders. De bekende artiesten deden allerlei optredens voor elkaar, en maakten veel muziek. Afgelopen jaar reisden onder andere Lange Frans, Thomas Berge en Angela Groothuizen mee. We zullen het programma wel gaan missen, jullie ook?

Bron: Telegraaf

Lees ook: